Άλλα Σπορ

Ευρωπαϊκό Πόλο: “Λύγισε” η Εθνική με την Ισπανία (5-9) +vids

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:31

Εκανε ότι μπορούσε η Ελλάδα αλλά δεν ήταν αρκετό κόντρα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, που πήρε δίκαια το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Κροατία.

Ευρωπαϊκό Πόλο: “Λύγισε” η Εθνική με την Ισπανία (5-9) +vids

Οι Ιβηρες είχαν από την αρχή τον απόλυτο έλεγχο και με ατού την δυνατή άμυνα πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο και την Πέμπτη θα μονομαχήσουν με την Ουγγαρία για μια θέση στον τελικό. Η «γαλανόλευκη», μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο, θα παλέψει αρχικά με το Μαυροβούνιο την Πέμπτη (15:00) για τις θέσεις 5-8.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πληγώθηκε ουσιαστικά από την κακή αμυντικά πρώτη περίοδο όπου δέχθηκε τέσσερα γκολ, αν και στη συνέχεια βελτίωσε τις επιδόσεις της. Αυτό που πραγματικά προβλημάτισε τη γαλανόλευκη ήταν η επίθεση, καθώς σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και να απειλήσει ουσιαστικά την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 1-1, 2-1, 2-1

Η εξέλιξη του σκορ: 1-0 Φαμέρα (π.π.), 2-0 Καμπάνιας (περιφέρεια), 2-1 Γενηδουνιάς (πέναλτι), 2-2 Βλαχόπουλος (π.π.), 3-2 Γρανάδος (π.π.), 4-2 Μουναρίθ (περιφέρεια), 5-2 Φαμέρα (κόντρα), 5-3 Δερβίσης (π.π.), 6-3 Περόνε (π.π.), 7-3 Μουναρίθ (περιφέρεια), 7-4 Κάκαρης (π.π.), 8-4 Ταούλ (φουνταριστός), 8-5 Βλαχόπουλος (περιφέρεια), 9-5 Γρανάδος (πέναλτι).

Ισπανία (Μαρτίν): Αγκίρε, Μουνάριθ 2, Γρανάδος 2, Σαναχούια, Ντε Τόρο, Λαρούμπε, Φαμέρα 2, Καμπάνας 1, Ταχούλ 1, Περόνε 1, Μπαρόσο, Μπούστος, Λόριο.

Ελλάδα (Βλάχος): Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης, Αργυρόπουλος, Παπαναστασίου, Δερβίσης 1, Αλαφραγκής, Κοπελιάδης, Κάκαρης 1, Νικολαϊδης, Βλαχόπουλος 2, Λιμαράκης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr