Μπάσκετ

“Κλεισμένο” το ντιλ Ιτούδη-Φενέρμπαχτσε!

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 20:21

Προ των πυλών της Φενέρμπαχτσε είναι ο Δημήτρης Ιτούδης, όπως αποκάλυψε πριν λίγα λεπτά στο instagram και ο Κονγκολέζος σέντερ Μπίσμακ Μπιγιόμπο ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Φοίνιξ Σανς και επίσης θα συνεχίσει στον τουρκικό σύλλογο.

“Κλεισμένο” το ντιλ Ιτούδη-Φενέρμπαχτσε!

Το φλερτ της Φενέρ με τον Δημήτρη Ιτούδη είναι γνωστό εδώ και μερικές ημέρες και ο Μπιγιόμπο δημοσιοποίησε μία φωτογραφία με τον Δημήτρη Ιτούδη (που αποχώρησε μετά από οκτώ χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας) αναφέροντας πως θα συνεργαστούν στη Φενέρμπαχτσε την επόμενη σεζόν!

«Καλή επιλογή κόουτς! Τα λέμε στην Κωνσταντινούπολη!», ανέφερε σχετικά ο Μπιγιόμπο, ο οποίος στη συνέχεια κατέβασε το συγκεκριμένο ποστ!

Η συμφωνία ουσιαστικά έχει κλείσει και απλώς απομένει να ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα μείνει άλλο στη Ρωσία, παρότι έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, δεν πρόκειται να συνεχιστεί η κοινή του πορεία με την ΤΣΣΚΑ. Η Φενέρμπαχτσε, που απέτυχε παταγωδώς και στη φετινή EuroLeague, θέλει να επιχειρήσει ένα νέο ξεκίνημα και πιστεύει πως ο Ελληνας κόουτς είναι ιδανικός για να την επαναφέρει στην κορυφή.

Από την Τρίτη η Φενέρ -στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς- μάχεται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Στη Φενέρ και ο Δέδας

Εξάλλου όπως είναι ήδη γνωστό τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει ο Στέφανος Δέδας. Ο 40χρονος κόουτς να επιστρέφει στην Τουρκία έπειτα από το 2019 όταν κι ήταν προπονητής της Bahcecehir, ενώ παλιότερα είχε κάτσει και στον πάγκο της Gaziantep τόσο ως head όσο κι ως assistant

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr