Μπάσκετ

Η Αρμάνι αγκάλιασε το φετινό Scudetto [vid]

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 00:12

Με κυριαρχική εμφάνιση στην τελευταία περίοδο και επί μέρους 22-7, επικράτησε 77-62 και έκανε το 3-1 στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Αρμάνι αγκάλιασε το φετινό Scudetto [vid]

Μια νίκη μακριά από τον φετινό τίτλο στην Ιταλία είναι το Μιλάνο. Η Αρμάνι επικράτησε 77-62 στον τέταρτο τελικό των πλέι οφ της Lega Basket και απέχει μια νίκη από το Scudetto. Ένα ακόμα ματς που ο Σιλντς ήταν αυτός που έκανε όλη τη δουλειά. Ήταν ο πρώτος σκόρερ με 21 πόντους. Με τους Χολ, Γκραντ και Χάινς να είναι διψήφιοι και να δίνουν κομβικές λύσεις στην επίθεση. Στην πλευρά της Μπολόνια, ο Σενγκέλια σημείωσε 21 πόντους, ενώ θετική παρουσία είχε και ο Ζαϊτέ με 12 πόντους. Στην Βίρτους, όμως, στοίχησαν τόσο το τελευταίο δεκάλεπτο όσο και το 3/13 στα τρίποντα.

Ένα δεκάλεπτο υπεροχής

Τα πρώτα τριάντα λεπτά στο ματς δεν ανέδειξαν κανέναν εκ των δύο ομάδων να έχει το πάνω χέρι. Στο 30' το σκορ ήταν ισόπαλο 55-55. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ωστόσο, το Μιλάνο κυριάρχησε και στις δύο πλευρές του παρκέ. Με επί μέρους 22-7. Μετά το 57-55 που σκόραρε ο Σενγκέλια, ακολούθησε ένα σερί 18-0 για την Αρμάνι. Η οποία με το καλάθι του Χάινς προηγήθηκε 73-57 στο 37'. Την ίδια χρονική στιγμή, η Βίρτους έμεινε χωρίς σκορ για κάτι λιγότερο από 7 λεπτά (σ.σ.: για την ακρίβεια 6'44'') και όλα τελείωσαν. Με την Αρμάνι να επικρατεί 77-62, να κάνει το 3-1 στη σειρά των τελικών. Πλέον, η ομάδα του Μεσίνα είναι μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα την ώρα που η αντίστοιχη του Σκαριόλο είναι με την… πλάτη στον τοίχο.

Τα δεκάλεπτα: 16-24, 40-34, 55-55, 77-62.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr