Ποδόσφαιρο

Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόζε!

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 14:45

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού βρίσκεται η Ντόρτμουντ που ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Μάρκο Ρόζε που… άντεξε μόλις μια σεζόν στους Βεστφαλούς.

Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόζε!

Μόλις πριν μερικές ημέρες, ο Ρόζε αναφερόταν στο μέλλον των Βεστφαλών στην μετά Χάαλαντ εποχή που συνεχίζει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 45χρονος τεχνικός δεν θα βρίσκεται εν τέλει στην επόμενη ημέρα της Μπορούσια καθώς η διοίκηση προχώρησε στην απομάκρυνση του εκτιμώντας ως μη επιτυχημένη την φετινή σεζόν.

«Δεν είναι μια εύκολη ημέρα για μας» τόνισε ο πρόεδρος Χανς Χοακίμ Βάτσκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και πρόσθεσε: «Υπήρχε και θα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός αλλά η σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν κρίνεται ικανοποιητική». Η Ντόρτμουντ κατέλαβε την 2η θέση φέτος στην Bundesliga χωρίς πάντως να αμφισβητήσει τη Ντόρτμουντ, αποκλείστηκε στους ομίλους του Champions League και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο νοκ άουτ του Europa League.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν καταλήξει ήδη στην διάδοχη κατάσταση και ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής Εντιν Τέρζιτς θα είναι ο νέος τεχνικός. Ο 39χρονος υπήρξε πέρυσι προσωρινός προπονητής για περίπου έξι μήνες στην περυσινή σεζόν και στην συνέχεια ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr