Ποδόσφαιρο

Φορτούνα Σιτάρντ: «Βόμβα» με Μπουράκ Γιλμάζ!

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 11:29

Μεταγραφή έκπληξη από την ομάδα του Ανδρέα Σάμαρη και του Δημήτρη Σιόβα καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου Τούρκου στράικερ!

 

Φορτούνα Σιτάρντ: «Βόμβα» με Μπουράκ Γιλμάζ!

Μια από τις «ηχηρες» προσθήκες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ανακοίνωσε η Φορτούνα Σιτάρντ. Οι Λίμπουρχερς που πέρυσι… φλέρταραν με τον υποβιβασμό συμφώνησαν με τον Μπουράκ Γιλμάζ που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Γιλμάζ έχει φορέσει 77 φορές την φανέλα της Εθνικής ομάδας της Τουρκίας ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε με τις Φενέρμπαχτσε, Γαλατασαράι, ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας με την Λιλ την σεζόν 2020-21. Ο Γιλμάζ θα αγωνιστεί για τα επόμενα δύο χρόνια ενώ στην συνέχεια θα ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο της Φορτούνα που την τελευταία τριετία έχει περάσει στον έλεγχο Τούρκων επιχειρηματιών.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr