Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Κάργα!

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 13:23

Στον Δικέφαλο του Βορρά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ελληνας στόπερ που έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 3+1 ετών και τις επόμενες ώρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Κάργα!

Σε απόλυτη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Κάργας αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς το πρωί της Παρασκευής έβαλε την υπογραφή του σε τριετές (+1) συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε τον στυλοβάτη της περυσινής ανταγωνιστικής πορείας του ΠΑΣ Γιάννινα και εξαργύρωσε την εξαιρετική σεζόν με ένα συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι απολαβές του ανέρχονται στα 250.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ οι Ηπειρώτες θα λάβουν 280.000 ευρώ για την μεταγραφή.

Την ίδια ώρα «τρέχουν» εξελίξεις και για το μέλλον του Αντόνιο Τσόλακ που πέραν της Ρέιντζερς, βρίσκεται στο στόχαστρο και της Φενέρμπαχτσε. Σύμφωνα μάλιστα με τουρκικά δημοσιεύματα, στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχει «πέσει» και η επιστροφή του Δημήτρη Πέλκα ως αντάλλαγμα για την μετακίνηση του Κροάτη επιθετικού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.