Ποδόσφαιρο

Πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία! [vid]

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 21:09

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός με σκορ 2-1 επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποκομίζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν...

Πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία! [vid]

Μετά την ήττα με σκορ 2-0 από την Ριντ την περασμένη Παρασκευή, ο Ολυμπιακός παρουσίασε καλύτερη εικόνα και επικράτησε 2-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους.

Ο Πέτερσον με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς στο 23' και έξι λεπτά αργότερα ο Σισέ ισοφάρισε σε 1-1 για τους “ερυθρόλευκους” με φοβερή ατομική προσπάθεια και άψογο πλασέ.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Μαρτίνς ξεκίνησε τις αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε. Παρόλα αυτά κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο γκολ με τον Αχμέντ Χασάν στο 62΄. Ο Αιγύπτιος εκμεταλλεύθηκε την ωραία σέντρα του Ρέαμπτσιουκ και με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1.

Η Φορτούνα απάντησε με δοκάρι στο 69΄ ενώ στο 75΄κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Γκίντσεκ αλλά ο Βατσλίκ έπεσε στην αριστερή του γωνία, απέκρουσε και ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού στο πρώτο 45λεπτο

Kρίστινσον (46΄ Βάτσλικ), Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ (57΄Κανέ), Κούντε (46΄Μπουχαλάκης), Μαντί Καμαρά (57΄Α. Καμαρά), Εμβιλά (57΄ Καρβάλιο), Βαλμπουενά, Μασούρας (57΄Ραγκέλοβιτς), Τικίνιο.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού στο δεύτερο 45λεπτο

Βατσλίκ, Κούτρης (84' Ντιμπί Κεϊτά), Μπαγκαλιάνης, Αβραάμ, Κανέ (78' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Ραντζέλοβιτς, Χασάν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.