Ποδόσφαιρο

Γάνδη - Άρης 0-1

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 18:47

Ο Άρης πέτυχε τη πρώτη νίκη με 0-1 απέναντι στην Βέλγικη Γάνδη. Και άφησε θετικές εντυπώσεις επί Αυστριακού εδάφους. 

Γάνδη - Άρης 0-1

Ο Άρης μετά την πρώτη φιλική ήττα με 3-4 από το Αμβούργο και τα πολλά αμυντικά προβλήματα που άφησε από αυτό τον αγώνα. Σήμερα με αντίπαλο την Βέλγικη Γάνδη, πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, φτάνοντας στη νίκη με 0-1. Και έτσι άφησε πολλές θετικές εντυπώσεις, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου που πραγματοποιεί στην Αυστρία.

Στο πρώτο μέρος, ο Μπούργος χρισιμοποίησε πολλά νεαρούς ποδοσφαιριστές. Με αποτέλεσμα να μπουν με αμυντικούς προσανατολισμούς. Έτσι άφησαν πολύ χώρο στους Βέλγους και έτσι είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, πρώτα με τον Μπρούνο και μετά τον Κομς, αλλά έπεσαν απάνω στον πολύ καλό Σιαμπάνη όπου έκανε δύο πολύ μεγάλες αποκρούσεις, αποσωβόντας το γκολ.

Έτσι αφού οι Βέλγοι δεν κατάφεραν να αποκτήσουν προβάδισμα στο σκορ. Το έκαναν οι Κιτρινόμαυροι στο 36ο λεπτό με τον Ματέο Γκαρσία, μετά από εκτέλεση πέναλτι. Για αυτό το λόγο το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο τώρα, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, καθώς και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ. Αλλά δεν κατάφεραν να το βρουν. Έτσι η πρώτη ευκαιρία έγινε στο 70ο λεπτό με τον Μαντζίνι, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει καλά από πολύ καλή πλεονεκτική θέση, με τον τερματοφύλακα των Βέλγων να αποκρούει εύκολα.

Ενώ ο Χερμάν Μπούργος στο 75ο λεπτό, έβαλε στο ματς και τον Γκρέι το καινούργιο απόκτημα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα είχε και δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει το πρώτο του τέρμα. Πρώτα στο 83ο λεπτό και μετά στο 88ο λεπτό, αλλά έπεσε απάνω στον τερματοφύλακα της Γάνδη. Έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τους θεσσαλονίκες να φτάνουν σε αυτή την φιλική νίκη, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν την προετοιμασία τους με εξαιρετική ψυχολογία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.