Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Αδικαιολόγητα απών ο Ζαμπά [vid]

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 23:26

Η άδεια του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού έληξε, αλλά ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά.

ΠΑΟΚ: Αδικαιολόγητα απών ο Ζαμπά [vid]

Αδικαιολόγητα «απών» από τις προπονήσεις και την προετοιμασία του ΠΑΟΚ παραμένει ο Λέο Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε λάβει έξτρα άδεια από τη διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά για να βρει ομάδα. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν ταξίδεψε στην Ολλανδία για να πάρει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ωστόσο, το έξτρα διάστημα που είχε πάρει ως άδεια ο 24χρονος παίκτης έληξε. Παρόλα αυτά, δύο είναι τα δεδομένα. Αφενός, ο Ζαμπά δεν βρήκε ομάδα. Αφετέρου, δεν έχει ταξιδέψει στην Ολλανδία όπου ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Κανονικά θα έπρεπε να είχε ταξιδέψει για να βρεθεί εκεί και να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Εντούτοις, αυτό δεν έχει γίνει! Ο Βραζιλιάνος είναι αδικαιολόγητα «απών» από την προετοιμασία και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.