Ποδόσφαιρο

Ο Αστέρας Τρίπολης ανανέωσε για τρία χρόνια με τον Κρέσπι!

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 17:17

Ο Αστέρας Τρίπολης ανανέωσε με το πολύτιμο ποδοσφαιριστή Κρέσπι. Ο οποίος θα παραμείνει για τρία χρόνια στην πόλη της Αρκαδίας. 

Ο Αστέρας Τρίπολης ανανέωσε για τρία χρόνια με τον Κρέσπι!

Στις τάξεις του Αστέρα Τρίπολης, έχουν ως αρχικό στόχο να φτιάξουν μία ομάδα, η οποία θα αποτελείται από έμπειρους και πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να βρεθούν μέσα στην προνομιούχο εξάδα στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο πρώτα άρχιζαν από τις ανανεώσεις, καθώς θέλουν να κρατήσουν το μεγαλύτερο κορμό με παίκτες οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν και να κάνουν για άλλη μία χρονιά τη διαφορά.

Έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου, τα βρήκαν σε όλα με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Κρέσπι. Ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος στην Τρίπολη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής την περσινή χρονιά, ήταν από τους διακριθέντες στο Αρκαδικό σύλλογο. Καθώς έδωσε τα πάντα και πραγματοποίησε μεγάλες εμφανίσεις στα περισσότερα από τα παιχνίδια του συλλόγου και ήταν από τους ποδοσφαιριστές όπου με τα γκολ του, βοήθησε να φτάσουν σε πολύτιμες νίκες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr