Ποδόσφαιρο

Είναι οριστικό: Η ΑΕΚ απέκτησε τον Πλάνιτς!

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 18:48

Η ΑΕΚ κατάφερε να αποκτήσει και επίσημα, τον πολύ δυναμικό παίκτη Μπόγκνταν Πλάνιτς. Ο οποίος αγωνίσθηκε με τεράστια επιτυχία στην Μακάμπι Χάιφα. 

Είναι οριστικό: Η ΑΕΚ απέκτησε τον Πλάνιτς!

Στις τάξεις της ΑΕΚ επικρατούσε μεγάλη κινητοποίηση γύρω από το μεγάλο μεταγραφικό στόχο, όπου ήταν ο Μπόγκνταν Πλάνιτς. Οι άνθρωποι των Κιτρίνων τον ήθελαν πολύ, με αποτέλεσμα να κινήσουν γρήγορα τις διαδικασίες, ώστε να τον κάνουν δικό τους.

Έτσι οι άνθρωποι του Δικέφαλου του Νότου, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με αυτούς της Μακάμπι Χάιφα. Με αποτέλεσμα να διαπραγματευτούν για το συγκεκριμένο παίκτη.

Οι Ισραηλινοί ξεκαθάρισαν πως το ποσό που θα πρέπει να δώσει μία ομάδα, θα είναι κοντά στο 1.800.000 ευρώ. Από την πλευρά της, όμως οι άνθρωποι της ΑΕΚ έδωσαν το ποσό των 1.300.000 ευρώ, όπου δεν έφτανε αυτά που ζήτησε η ομάδα της Μακάμπι.

Ωστόσο μετά από πολλές πιέσεις, των ανθρώπων της Ένωσης και όπου είχαν ως μεγάλο σύμμαχο το παίκτη, καθώς ήθελε να αγωνισθεί στους Κιτρινόμαυρους, δέχτηκαν την πρόταση, με αποτέλεσμα να γίνει επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Ωστόσο πρώτα θα αγωνισθεί στα δύο προσεχή παιχνίδια, για την προκριματική φάση του Champions League απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα και εν συνεχεία θα κατευθυνθεί για τα γραφεία της Ένωσης, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το καινούργιο συμβόλαιο, όπου θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια στην ΑΕΚ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.