Ποδόσφαιρο

O Παναθηναικός ενδιαφέρεται για τον Βιτίνιο!

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 18:30

Ο Παναθηναικός θέλει τον πολύ γρήγορο μεσοεπιθετικό Βιτίνιο. Που μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Βραζιλιάνικη Φλαμένγκο. 

O Παναθηναικός ενδιαφέρεται για τον Βιτίνιο!

Οι μηχανές του Παναθηναικού, πήραν μπροστά για τα καλά. Αφού μετά το Σποράρ που είναι ένα βήμα από το να γίνει ποδοσφαιριστής των Πρασίνων. Έτσι σύμφωνα με Βραζιλιάνικα δημοσιεύματα οι άνθρωποι του συλλόγου κατέθεσαν πρόταση στην Φλαμένγκο για την παραχώρηση του Βιτίνιο.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι πιστός στρατιώτης, από το 2018 μέχρι σήμερα στην Φλαμένγκο πραγματοποιώντας τεράστιες εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 21 γκολ σε 121 συμμετοχές.

Ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης εκδήλωσε μεγάλη επιθυμία στο σύλλογο να αποχωρήσει, ώστε να συνεχίζει σε κάποια άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα, παρά που έχει συμβόλαιο μέχρι και την 1η Ιανουαρίου του 2023.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.