Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ντε Τσέρμπι!

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 18:40

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ντε Τσέρμπι για να αναλάβει τους Ερυθρολεύκους, καθώς ο Ντιέγκο Μαρτίνς είναι στην πόρτα της εξόδου. 

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ντε Τσέρμπι!

Στις τάξεις του Ολυμπιακού υπάρχει πολύ μεγάλη σίγχυση και απογοήτευση, αφού μετά τη συντριβή με 0-4 από την Μακάμπι Τελ Αβιβ, ήρθε ο αποκλεισμός από τη συνέχεια της προκριματικής φάσης στο Champions League.

Έτσι την επόμενη μόλις μέρα, υπήρξαν πολλές συζητήσεις με τον Ντιέγκο Μαρτίνς, ο οποίος είναι ο κύριος υπεύθυνος για τον άσχημο αυτό αποκλεισμό. Έτσι ο πορτογάλος προπονητής βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Για αυτό το λόγο οι Ερυθρόλευκοι άρχιζαν να κάνουν προεργασίες για τον επόμενο προπονητή, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα είναι από την Ιβηρική Χερσόνησο.

Έτσι σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο τον πολύ καλό και συνάμα εξαιρετικό προπονητή Ντε Τσέρμπι. Που την περσινή περίοδο έκατσε στο πάγκο της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ωστόσο λόγω της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, σταμάτησε το πρωτάθλημα και ο Ντε Τσέρμπι αποχώρησε από την χώρα, αφού απειλούνταν η ζωή του.

Πλέον οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές, αφού θα φανεί εάν οι Ερυθρόλευκοι κινηθούν για να τον αποκτήσουν, ώστε να καθίσει στο πάγκο της ομάδας. Η εν τέλι πάνε σε άλλη περίπτωση ενός καλύτερου προπονητή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.