Ποδόσφαιρο

Οι ώρες των αναμετρήσεων των ελληνικών ομάδων

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 19:29

Έγιναν γνωστές από την UEFA για τις αναμετρήσεις του τρίτου προκριματικού γύρου σε Europa και Conference League.

Οι ώρες των αναμετρήσεων των ελληνικών ομάδων

Τόσο την Πέμπτη 4 Αυγούστου όσο και την αντίστοιχη στις 11/8, οι βραδιές θα είναι ποδοσφαιρικές για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Διότι και οι δύο θα έχουν πολλή μπάλα. Με τις αναμετρήσεις των τριών ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός στο Europa League και ο Παναθηναϊκός με τον Άρη στο Conference League. Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία έκανε γνωστές τις ώρες των αναμετρήσεων των συλλόγων μας.

Οι ώρες του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν αργά το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης. Όπως έγινε με το ματς κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα. Δηλαδή και η εντός έδρας αναμέτρηση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας θα αρχίσει στις 22:00. Με στόχο να μην «πέσει» πάνω στα άλλα ματς. Σε ό,τι αφορά τη ρεβάνς της Μπρατισλάβας, στις 11 Αυγούστου, αυτή θα αρχίσει στις 21:30. Με τις δύο αναμετρήσεις να μεταδίδονται τηλεοπτικά από τα κανάλια της COSMOTE TV.

Οι ώρες του Παναθηναϊκού

Το «τριφύλλι» επιστρέφει στα κύπελλα Ευρώπης. Στο τρίτο προκριματικό του Conference League οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν τα ματς κόντρα στην Σλάβια Πράγας. Το πρώτο ματς θα γίνει στην Τσεχία, στην πρωτεύουσα της χώρας. Η αναμέτρηση της 4ης Αυγούστου θα αρχίσει στις 20:00. Από την άλλη, ο επαναληπτικός του «Απόστολος Νικολαΐδης» θα αρχίσει στις 11/8, στις 20:30. Τα δύο αυτά ματς θα προβληθούν μέσα από τη συχνότητα της COSMOTE TV.

Οι ώρες του Άρη

Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης πέρασαν με δύο νίκες την Γκόμελ και ετοιμάζονται για τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το πρώτο ματς για την ομάδα του Χερμάν Μπούργος είναι εκτός έδρας. Το ματς του Ισραήλ θα αρχίσει στις 20:00. Μια εβδομάδα αργότερα, στο δεύτερο «ραντεβού» ανάμεσα στις δύο ομάδες στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 21:00. Τέλος, οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν από τα κανάλια NOVASPORTS.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.