Ποδόσφαιρο

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε της Γιουβέντους

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 - 09:44

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 2-0 την Γιουβέντους. Και έδειξε πανέτοιμη για το Ευρωπαικό Super Cup της 10ης Αυγούστου με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε της Γιουβέντους

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στον αγωνιστικό χώρο, στο γήπεδο της Καλιφόρνιας. Με αποτέλεσμα να επικρατήσει άνετα με 2-0 της Γιουβέντους και να δείξει πως είναι πολύ πιο έτοιμη από μεγάλη κυρία, αφού έχει το πρώτο μεγάλο Ευρωπαικό παιχνίδι στη σεζόν για το Super Cup στις 10 Αυγούστου απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Μερένγκες, να έχουν την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά. Ενώ δεν άργησε να έρθει και το πρώτο τέρμα στο 19ο λεπτό, μετά από εκτέλεση πέναλτι του Μπενζεμά. Στη συνέχεια οι Ιταλοί προσπάθησαν να αντιδράσουν για κάποιο τέρμα, ωστόσο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές καταστάσεις για γκολ. 'Ετσι το πρώτο μέρος έληξε με 1-0 υπέρ των Μαδριλένων.

Στο δεύτερο μέρος πάλι οι Μαδριλένοι μπήκαν πολύ καλύτερα από τους παίκτες της Γιουβέντους, αφού συνεχώς δημιούργησαν πολλές και συνεχόμενες καταστάσεις για γκολ. Έτσι το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 69ο λεπτό με δράστη τον Ασένσιο.

Έτσι μέχρι το φινάλε του αγώνα, δεν είχαμε κάποια άλλη φάση από τους δύο αντιπάλους. Με αποτέλεσμα οι Ισπανοί να πανηγυρίσουν αυτή την νίκη, που τους δίνει μεγάλη ψυχολογία ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στις εγχώριες διοργανώσεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr