Ποδόσφαιρο

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-0 την Σκάλιτσα πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 21:41

Η αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» πήρε ένα άνετο τρίποντο στην έδρα της, πριν το δεύτερο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-0 την Σκάλιτσα πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Τρία 24ωρα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», η Σλόβαν Μπρατισλάβας είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημά της. Η πρωταθλήτρια Τσεχίας αντιμετώπισε, εντός έδρας, της Σκάλιτσα για την 4η αγωνιστική. Φτάνοντας σε μια άνετη νίκη, με 3-0. Το γκολ στο φινάλε του πρώτου 45λεπτου ήταν καθοριστικό. Αλλά στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου, σκόραρε άλλες δυο φορές και οριστικοποίησε τη νίκη της.

Κομβικό το πρώτο γκολ

Η Σλόβαν άργησε να σκοράρει. Είχε φάσεις, αλλά το 1-0 ήρθε στο 45’+2. Ο Ζμραλ ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Στο 52’ ήταν η σειρά του Σπάπονιτς να σκοράρει για το 2-0. Επιπλέον, ο Χρντσαρ στο 66’ πέτυχε το 3-0 και κλείδωσε τη νίκη για την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Βλάντιμιρ Βάις, ωστόσο, προχώρησε σε ριζικό «λίφτινγκ» στην ενδεκάδα. Διότι μόνο τέσσερις παίκτες που αγωνίστηκαν στον Πειραιά, ήταν στο βασικό σχήμα κόντρα στην Σκάλιτσα. Ο γκολκίπερ Χόβαν και οι Κάσια, Ζμρχαλ και Γκριν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr