Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Σίτι: Πέρασε στο εδώλιο ο Μεντί

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 21:02

Ξεκίνησε σήμερα η πολυαναμενόμενη δίκη του Μπέντζαμιν Μεντί, με τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι να αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για 8 βιασμούς, μια απόπειρα βιασμού και μια σεξουαλική επίθεση.

Μάντσεστερ Σίτι: Πέρασε στο εδώλιο ο Μεντί

Στο δικαστήριο του Chester Crown εμφανίστηκε για σήμερα πρώτη φορά ο Μπέντζαμιν Μεντί, με τον Γάλλο αμυντικό να αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για βιασμούς και σεξουαλική επίθεση.

Ο 28χρονος Γάλλος αμυντικός κατηγορείται από επτά γυναίκες, ωστόσο αρνείται και τις 10 κατηγορίες εις βάρος του, οι οποίες αφορούν γεγονότα που φέρεται ότι έλαβαν χώρα μεταξύ του Οκτωβρίου 2018 και του Αυγούστου 2021 στο σπίτι του στο Prestbury, Cheshire.

Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει 15 εβδομάδες, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Μεντί έχει τεθεί εκτός ομάδας από τους ”πολίτες” από τις 26 Αυγούστου 2021, τότε που άρχιζαν να βγαίνουν στο φως οι πρώτες καταγγελίες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr