Ποδόσφαιρο

«Συμφωνία ΑΕΚ-Μπορντό για Μισελέν»

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 20:06

Η Equipe αναφέρει πώς οι δύο σύλλογοι τα έχουν βρεί για τον δανεισμό του 25χρονου Γάλλου αμυντικού.

«Συμφωνία ΑΕΚ-Μπορντό για Μισελέν»

Ένα σημαντικό θέμα για τη διοίκηση της ΑΕΚ είναι να μειωθεί το ρόστερ και να αποχωρήσουν παίκτες που δεν υπολογίζονται. Έτσι, σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και ο επικείμενος δανεισμός του Κλεμάν Μισελέν. Ο Γάλλος αμυντικός είναι έτοιμος να γυρίσει στην πατρίδα του. Για ένα χρόνο. Αυτό αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα, η έγκυρη γαλλική εφημερίδα Equipe.

«Κοντά σε συμφωνία για Μισελέν, Μπορντό και ΑΕΚ»

Το δημοσίευμα της εγκυρότερης και μιας εκ των μεγαλύτερων εφημερίδων στην Ευρώπη αναφέρει ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με θέμα τον Κλεμάν Μισελέν. Σύμφωνα με αυτή, ο 25χρονος Γάλλος αμυντικός θα δοθεί δανεικός για ένα χρόνο στην Μπορντό. Το ιστορικό γαλλικό σωματείο έχει πέσει στην Ligue 2 και έχει ως στόχο φέτος τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στην Ligue 1. Πλέον, οι δύο ομάδες έχουν τις τελικές διαβουλεύσεις για να «κλειδώσει» και το ποσό της οψιόν αγοράς ανάμεσα στις δύο ομάδες, ώστε η Μπορντό να μπορέσει να το ενεργοποιήσει το καλοκαίρι του 2023.

Από την ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνουν ακόμα το deal

Ωστόσο, από την πλευρά της Ένωσης το μόνο που έχει επιβεβαιωθεί είναι οι συζητήσεις με την Μπορντό. Οι επαφές συνεχίζονται, αλλά η συμφωνία δεν είναι τόσο κοντά όσο την παρουσιάζει το δημοσίευμα της Equipe. Με τον Μισελέν να έχει πέρσι 24 ματς και 2 ασίστ με την ΑΕΚ, αλλά να μην καταφέρνει να κερδίσει φανέλα βασικού. Καθώς η απόδοσή του είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Ένας δανεισμός στην Μπορντό, όμως, θα είναι η καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.