Ποδόσφαιρο

Premier League: Δεύτερη απώλεια για την Λίβερπουλ [vid]

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 23:58

Δεύτερη αγωνιστική στην Αγγλία και οι «Reds» αγνοούν ακόμη τη χαρά της νίκης. Ισοπαλία (1-1) με την Κρίσταλ Πάλας στο «Anfield».

Premier League: Δεύτερη απώλεια για την Λίβερπουλ [vid]

Στο πρώτο της φετινό ματς στο «Anfield», η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Δεύτερη αγωνιστική στη φετινή Premier League και ισάριθμες ισοπαλίες για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Μετά το 2-2 με τη Φούλαμ, εκτός έδρας, έμεινε σε ισοπαλία και εντός έδρας. Αυτή τη φορά στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας. Όπως εξελίχθηκε το ματς, όμως, είναι γεγονός πώς η ισοπαλία δεν είναι και τόσο κακό αποτέλεσμα. Αν αναλογιστεί κανείς πώς οι «Reds» έπαιξαν για περισσότερη από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο.

Προβάδισμα με Ζαχά

Η Κρίσταλ Πάλας ήταν εκείνη που αιφνιδίασε. Στο 32' ο Ζαχά ήταν εκείνος που τελείωσε ιδανικά την κόντρα επίθεση των φιλοξενούμενων. Η ασίστ του Εζέ ήταν ιδανικά και το 0-1 έδωσε άλλο… χρώμα στην πορεία του ματς. Η αποβολή του Ντάρβιν Νούνιες στο 57' έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η έμπνευση του Ντίας

Η ατομική ενέργεια και το γκολ του Ντίας, στο 61', με τους «Reds» να παίζουν με δέκα παίκτες άλλαξε τα δεδομένα στο «Anfield». Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ έριξε στο ματς τους Τσιμίκα, Χέντερσον και Γκόμες στο 63', στις θέσεις των Ρόμπερτσον, Μίλνερ και Φίλιπς. Στο 79' μπήκε και ο Καρβάλιο αντί του Έλιοτ. Η κυπελλούχος Αγγλίας πίεσε, όμως δεν κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ. Την επόμενη αγωνιστική την περιμένει ένα πολύ σπουδαία ματς, καθώς αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Old Trafford».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr