Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Champions League: Η Μακάμπι Χάιφα 3-2 τον Ερυθρό Αστέρα (vids)

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 00:06

Με ανατροπή στην.. ανατροπή, οι πρωταθλητές Ισραήλ πήραν μικρό προβάδισμα έναντι των Σέρβων για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους. Βάσεις πρόκρισης η Μπενφίκα, 2-0 εκτός έδρας την Ντιναμό Κιέβου.

Πλέι οφ Champions League: Η Μακάμπι Χάιφα 3-2 τον Ερυθρό Αστέρα (vids)

Ο Πιερότ έκανε το 1-0 για τους Ισραηλινούς στο 18ο λεπτό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν και με τους Πέσιτς και Κανγκά στο 27ο λεπτό και το 40ο γύρισαν το παιχνίδι πριν πάνε στα αποδυτήρια.

Με την επιστροφή από την ανάπαυλα, η Χάιφα το… γύρισε. Ο Πιερότ έκανε το 2-2 στο 51ο λεπτό, ενώ ο Τσέρι στο 62ο λεπτό έβαλε μπροστά την ομάδα του, γράφοντας το τελικό σκορ.

Ντιναμό Κιέβου-Μπενφίκα 0-2

Η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου επικράτησε 2-0 στο ουδέτερο Λοντζ (Πολωνία) της Ντιναμό Κιέβου και πλησίασε τους ομίλους. Oι Πορτογάλοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, πιο ουσιαστικοί και πέτυχαν την πέμτπη νίκη σε ισάριθμα φετινά ματς. Στο 9ο λεπτό ο Ζιλμπέρτο άνοιξε το σκορ και στο 37΄ο Γκονσάλο Ράμος διαμόρφωσε το 2-0. Εξαιρετικός ο Ελληνας γκολκίπερ, είχε τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Καραβάεβ και Μπεσέντιν.

Καραμπάγκ-Βικτόρια Πλζεν 0-0

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν η Καραμπάγκ με την Βικτόρια Πλζεν στο Μπακού, με τον πρώτο αγώνα να ολοκληρώνεται χωρίς νικητή και γκολ. Οι γηπεδούχοι στο 7ο λεπτό κατάφεραν αν είναι αυτοί που απείλησαν, αρχικά με τον Ραμίλ Σεϊοντάεφ να μην μπορεί να κερδίσει τον Γίντριχ Στάνεκ, ενώ στη συνέχεια ο Κάντυ αλλά και στο δικό του σουτ, ο τερματοφύλακας των Τσέχων, είχε απάντηση και έδιωξε σε κόρνερ.

Η απάντηση από πλευράς φιλοξενούμενων ήρθε στο 21’, με τον Τόμας Χόρι να κάνει ένα σουτ, με τους αμυντικούς της Καραμπάγκ να σταματάνε την προσπάθεια του.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στους πρώτους αγώνες των πλέι οφ

Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) 1-0
(37΄ Πελεγκρίνο)

Κοπεγχάγη (Δανία)-Τραμπζονσπόρ (Τουρκία) 2-1
(9΄ Κλάεσον, 48΄ Λεράγκερ - 70΄ Μπακασέτας)

Ρέιντζερς (Σκωτία)-Αϊντχόφεν (Ολλανδία) 2-2
(40΄ Τσόλακ, 70΄ Λόρενς - 37΄ Σανγκαρέ, 78΄ Ομπίσπο)

Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)-Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) 0-0

Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 3-2

(18', 51' Πιερό, 61' Τσέρι - 27' Πέσιτς, 40' Κανγκά)

Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία) 0-2

(9' Ζιλμπέρτο, 37' Ρόμας)

* Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 23 και 24 Αυγούστου

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr