Ποδόσφαιρο

Super League: Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο [vid]

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - 23:58

Με σκόρερ τους Βαλμπουενά (57') και Ραντζέλοβιτς (74') οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 2-0 τον ΠΑΣ και ξεκίνησαν νικηφόρα το πρωτάθλημα.

Super League: Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο [vid]

Νίκη 2-0 για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος. Αν και το ματς με τα Γιάννινα έκρυβε «παγίδες», η ουσία είναι πώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τις απαντήσεις και κατάφεραν να κάνουν ποδαρικό με το… δεξί στη Super League 2022-23.

Το γαλλικό «κλειδί»

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον Γάλλο του. Πιο συγκεκριμένα, τον Βαλμπουενά. Ο Γάλλος έκανε τη διαφορά στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο χρόνος περνά, αλλά δεν επηρεάζει καθόλου τον Ματιέ. Στο ματς με τους Ηπειρώτες ήταν εκείνος που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Διότι στο πρώτο μέρος η ομάδα του Κορμπεράν τα είχε βρει δύσκολα. Είχε ορισμένες καλές στιγμές, όπου σημείο αναφοράς ήταν ο Βαλμπουενά. Δική του η σέντρα στο 6' για την κεφαλιά του Χασάν στο οριζόντιο δοκάρι. Δικό του κόρνερ στο 11', που τελείωσε με το σουτ του Κούτρη που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πριόρ. Δικό του και το φάουλ στο 40', με την μπάλα να κοντράρει στο τείχος και να καταλήγει κόρνερ. Δικό του και το πρώτο γκολ στο 57', με κεφαλιά (!), μετά τη σέντρα του Άβιλα για το 1-0.

Η διαφορά Ολυμπιακού - ΠΑΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κατοχή μπάλας που έφτασε στο 63%, έναντι 37% του ΠΑΣ. Είχαν και 6-2 κόρνερ. Αλλά όχι ουσία. Διότι με 12 συνολικά τελικές, οι 3-4 στο τέρμα είναι λίγες. Αυτό πρέπει να δουλέψει ο Κορμπεράν με τους παίκτες του. Στην άλλη πλευρά, οι Γιαννιώτες είχαν σωστή ανασταλτική λειτουργία. Έκλεισαν τους διαδρόμους και δεν άφησαν τον Ολυμπιακό να βγάλει καθαρές φάσεις. Στο 45'+1 μάλιστα πέτυχαν και γκολ, αλλά ορθά ακυρώθηκε διότι στην αρχή της φάσης ο Λιάσος που έκανε τη σέντρα ήταν σε θέση οφ σάιντ. Τελικά, το δεύτερο γκολ που ξεκαθάρισε την κατάσταση είχε τη συμμετοχή ενός ακόμη παίκτη από τον πάγκο. Ο Ελ Αραμπί πάσαρε, ο Ραντζέλοβιτς κοντρόλαρε και σκόραρε για το 2-0.

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Ανδρούτσος (46' Άβιλα), Μανωλάς (79' Ο. Μπα), Σισέ, Κούτρης, Μπουχαλάκης (54' Εμβιλά), Αγκιμπού Καμαρά, Ντε Λα Φουέντε (64' Μασούρας), Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Χασάν (53' Ελ Αραμπί).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Πριόρ, Σόρια, Παντελάκης (35' Μπαγκαλιάνης), Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος, Λιάσος (78' Ριένστρα), Μπιλμπάο, Λώλης (61' Παμλίδης), Μορέιρα (60' Τζίμας ), Κόντε (78' Σταματελόπουλος).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.