Ποδόσφαιρο

La Liga: Νίκες για Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα [vids]

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - 01:15

Οι πρωταθλητές συνεχίζουν με το απόλυτο και συγκατοικούν με την Μπέτις στην κορυφή. Στο -2 βρίσκονται οι Καταλανοί και το «κίτρινο υποβρύχιο».

La Liga: Νίκες για Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα [vids]

Χέρι-χέρι προχωρούν στο ισπανικό πρωτάθλημα για μια ακόμα αγωνιστική οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Οι πρωταθλητές Ισπανίας έφυγαν με το τρίποντο από τη Βαρκελώνη, στο ματς με την Εσπανιόλ. Λίγο πιο νωρίς, στο «Camp Nou», ο Λεβαντόφσκι συνέχισε να σκοράρει και μεγάλωσε το… κοντέρ του. Τέλος, πρώτη απώλεια βαθμών στην La Liga για τη Βιγιαρεάλ, στο ματς με την Χετάφε.

Με εμφάνιση πρωταθλήτριας

Η Ρεάλ πήρε τρίποντο στη Βαρκελώνη, με αντίπαλο την Εσπανιόλ. Νίκη 3-1, η οποία ωστόσο δεν ήρθε εύκολα. Καθώς ως το 88ο λεπτό το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1. Εκεό, όμως, ανέλαβε δράση ο Καρίμ Μπενζεμά. Δύο γκολ από τον Γάλλο και κορυφή για τους «blancos» που μετρούν 3/3. Ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ στο 12', αλλά η Εσπανιόλ με το τέρμα του Χοσέλου στο 43' πέτυχε το 1-1. Ο Μπενζεμά σκόραρε στο 88' και στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+10) για το τελικό 1-3. Οι Καταλανοί έμειναν με δέκα παίκτες στο 90'+6 μετά την αποβολή του γκολκίπερ Λεκόμτ, για σκληρό μαρκάρισμα στον Θεμπάγιος.

Ο Λεβαντόφσκι βρίσκει ρυθμό

Άλλα δύο γκολ από τον Πολωνό κόντρα στη Βαγιαδολίδ, μετά από εκείνα που σημείωσε στο ματς με τη Σοσιεδάδ στο «Σαν Σεμπαστιάν». Αυτή τη φορά στο «Camp Nou». Στο 24' ο Πολωνός άνοιξε το σκορ, ενώ στο 64' σημείωσε το 3-0! Ενδιάμεσα, στο 43', ο Πέδρι πέτυχε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου, ενώ στο φινάλε (90'+2) σκόραρε και ο Σέρχι Ρομπέρτο. Δύο ασίστ ο Ντεμπελέ και μια ο Ραφίνια.

Απώλεια για τη Βιγιαρεάλ

Το «κίτρινο» υποβρύχιο είχε την πρώτη απώλεια βαθμών. Στην έδρα της Χετάφε. Με το ματς να λήγει 0-0. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, έχουν παράπονα για τη διαιτησία, καθώς στις καθυστερήσεις διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι. Στη δεύτερη θέση μαζί με την Μπαρτσελόνα η ομάδα του Έμερι με 7 βαθμούς, στο -2 από Ρεάλ και Μπέτις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr