Ποδόσφαιρο

Serie A: Η Γιουβέντους την «πάτησε» με την Σαλερνιτάνα [vids]

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:43

Ισοπαλία 2-2 στο Τορίνο, σε ματς με 3 αποβολές. Η Λάτσιο «καθάρισε» τη Βερόνα στη Ρώμη.

Serie A: Η Γιουβέντους την «πάτησε» με την Σαλερνιτάνα [vids]

Νέα βαθμολογική απώλεια για τη Γιουβέντους. Καθώς το 2-2 με την Σαλερνιτάνα ήταν η 4η φετινή ισοπαλία σε 6 αγωνιστικές. Σε ένα ματς που όπως εξελίχθηκε, ακόμα και ο πόντος που ήρθε, ήταν σημαντικός.

Απίστευτη εξέλιξη

Η Σαλερνιτάνα ήταν εκείνη που αιφνιδίασε τη Γιουβέντους. Στο 18' ο Καντρέβα άνοιξε το σκορ (0-1) με τον Πιάτεκ, με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45'+5), να δίνει… αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Οι «μπιανκονέρι» ξαναμπήκαν στο ματς, στις αρχές του δευτέρου μέρους. Με το τέρμα από τον Μπρέμερ στο 51'. Για να γίνει ο «κακός χαμός» στο φινάλε. Στο 90'+3 κερδισμένο πέναλτι για τη Γιουβέντους, αλλά ο Μπονούτσι δεν κατάφερε να σκοράρει στην εκτέλεση. Ωστόσο στο 90'+1 ο Σάντρο κέρδισε πέναλτι από τον Βιλένα. Το εκτέλεσε ο Μπονούτσι, απέκρουσε ο γκολκίπερ Σέπε, αλλά στην επαναφορά ο αμυντικός της Γιουβέντους σκόραρε για το 2-2.

Χιτσκοκικό φινάλε

Είχε και συνέχεια το ματς… Απίστευτη! Στο 90'+5 ο Μίλικ πέτυχε γκολ για το 3-2. Ένα γκολ που τελικά δεν μέτρησε με τον Μπονούτσι να είναι σε θέση οφ σάιντ και προκάλεσε τεράστια ένταση. Αποβολή με δεύτερη κίτρινη στον Μίλικ, κόκκινη κάρτα στον Φάτζιο των φιλοξενούμενων, αλλά και κόκκινη στον Αλέγκρι! Επίσης, μια ακόμα κόκκινη είδε και ο Κουαδράδο. Έτσι το ματς έληξε ισόπαλο 2-2.

Τρίποντο για τους «λατσιάλι»

Στη Ρώμη, η Λάτσιο νίκησε άνετα 2-0 τη Βερόνα. Αλλά το τρίποντο δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο μπορεί να δείχνει το τελικό σκορ. Με τα δύο γκολ των «λατσιάλι» να έρχονται από το 68' και μετά. Ο Ιμόμπιλε πέτυχε το πρώτο γκολ στο 68', για να σκοράρει επίσης ο Λουίς Αλμπέρτο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+5) και να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr