Ποδόσφαιρο

Serie A: Η Λέτσε έκανε… σεφτέ στις νίκες [vid]

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:44

Με το γκολ του Στρεφέτσα στο 83' νίκησε 2-1 στην έδρα της Σαλερνιτάνα.

Serie A: Η Λέτσε έκανε… σεφτέ στις νίκες [vid]

Χρειάστηκε να φτάσει στην 7 αγωνιστική η Λέτσε για να πετύχει την πρώτη της φετινή νίκη στο ιταλικό πρωτάθλημα. Μια νίκη που ήρθε εκτός έδρας, κόντρα στη Σαλερνιτάνα. Αλλά έχει ακόμα πιο μεγάλη αξία διότι επέτρεψε στην ομάδα του Μπαρόνι να πάρει βαθιά βαθμολογική «ανάσα» και να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 43' με το γκολ του Σισέι. Σε μια κόντρα επίθεση, ο παίκτης της Λέτσε βγήκε στην κόντρα και τελείωσε ιδανικά τη φάση, για το 0-1. Η Σαλερνιτάνα πίεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο. Τελικά, έφερε το ματς στα ίσα στο 55'. Με τη βοήθεια της τύχης, καθώς ήταν αυτογκόλ του Γκονζάλες μετά το κόρνερ των γηπεδούχων από τα δεξιά (1-1).

Η Σαλερνιτάνα είχε κι άλλες φάσεις. Αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει καμία από αυτές. Ωστόσο, το γκολ ήρθε αλλά ήταν από την πλευρά της Λέτσε. Με το σουτ του Βραζιλιάνου, Στρεφέτσα, στο 83', από το ύψος της μεγάλης περιοχής για το 1-2. Ένα τέρμα που έδωσε στην ομάδα του, ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο (1-2).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr