Ποδόσφαιρο

Super League: 5Χ5 ο Παναθηναϊκός, 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα (vids)

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:31

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αϊτόρ που πέτυχε χατ τρικ (44', 54', 70') οι “πράσινοι” υπέταξαν με άνεση τα Γιάννενα και διατηρούνται στην κορυφή.

Super League: 5Χ5 ο Παναθηναϊκός, 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα (vids)

Η πρώτη καλή στιγμή για τους “πράσινους” ήρθε στο 10’ του Γκάνεα και τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι του Σούλη, στην επαναφορά ο Αϊτόρ σούταρε κερδίζοντας τελικά ένα κόρνερ. Στο 15’ μετά την συνεργασία Αϊτόρ-Σπόραρ, ο δεύτερος έπιασε το συρτό σουτ με τον Σούλη να αποκρούει. Στο 22' υπήρξε διακοπή, καθώς συγκρούστηκαν Σούλη και Σπόραρ, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ακίνητος στο έδαφος παγώνοντας άπαντες και λίγα λεπτά μετά αποχώρησε με φορείο, με τον Αθανασίου να τον αντικαθιστά.

Ο Παναθηναϊκός έγινε απειλητικός και στο 42’ με τον Αϊτόρ να βγαίνει μόνος απέναντι στον Αθανασίου, όμως έκανε κακό κοντρόλ σπαταλώντας την ετκαιρία,. Ωστόσο δύο λεπτά αργότερα ο Ισπανός με άψογη εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία ανοίγοντας το σκορ για τους πράσινους”.

Η πρώτη φορά που η άμυνα των γηπεδούχων.. ένιωσε τον ΠΑΣ ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Παντελάκη να μην μπορεί να κάνει την κεφαλιά καθώς ο Σάρλια πρόλαβε και έδιωξε.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπήκαν στην επανάληψη με διάθεση να καθαρίσουν το ματς και το έκαναν. Στο 54’ ξανά ο Αϊτόρ εκτέλεσε φάουλ και ο Αθανασίου έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, για να καταλήξει στα δίχτυα (2-0).

Ενώ στο 70’ ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πέμπτη νίκη των πράσινων σε ισάριθμες αγωνιστικές μπήκε στην περιοχή κερδίζοντας τις κόντρες μετά από πάσα του Ιωαννίδη και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας χατ τρικ για το τελικό 3-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σάρλια (81’ Σένκεφελντ), Πούγγουρας, Γκάνεα (72’ Χουάνκαρ), Κουρμπέλης (46’ Μπερνάρ), Πέρεθ, Τσέριν, Παλάσιος (73’ Βέρμπιτς), Σπόραρ (37’ Ιωαννίδης), Αϊτόρ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Σούλης (27’ Αθανασίου), Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Ποζνάνσκι, Ροσέρο (74’ Λιάσος), Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Τζίμας (65’ Σταματελόπουλος), Παμλίδης (65’ Μορέιρα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.