Ποδόσφαιρο

AEK: Τα εισιτήρια για τα εγκαίνια της Αγιά-Σοφιάς OPAP Arena - Οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 17:16

Η Ένωση με ανακοίνωση της ξεκαθάρισε τι θα συμβεί στις 30 Σεπτεμβρίου αλλά και για τα εισιτήρια που θα εκδοθούν

AEK: Τα εισιτήρια για τα εγκαίνια της Αγιά-Σοφιάς OPAP Arena - Οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης

Η ΑΕΚ τα έχει όλα έτοιμα για τα εγκαίνια της Αγιά-Σοφιάς OPAP Arena που θα γίνουν στις 30 Σεπτεμβρίου.

Έδωσε λεπτομέρειες σε σχετική ανακιοίνωση επισημαίνοντας πως τα εισιτήρια θα έχουν τιμή συμβολική στα 21 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

"Φίλοι της ομάδας μας,

Η μεγάλη στιγμή που θα σημαδέψει τη νεότερη ιστορία της ΑΕΚ, πλησιάζει. Στις 30 Σεπτεμβρίου η ΟPAP ARENA στην Νέα Φιλαδέλφεια ανοίγει τις πύλες της για να σας υποδεχθεί στην επίσημη τελετή των εγκαινίων, που θα γράψει ιστορία.

Τα επίσημα εγκαίνια της ΟPAP ARENA, είναι μια ξεχωριστής μορφής εκδήλωση, μοναδική στα χρονικά. Ένα ιστορικό και πολιτιστικό δρώμενο, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή και τη μνήμη εκατομμυρίων Ενωσιτών. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα εκδώσει συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους. Για τα θυρανοίξια του Ναού της ΑΕΚ δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας και δεν πρόκειται να εκδοθεί καμία πρόσκληση.

Ωστόσο, οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2022-2023 θα έχουν προτεραιότητα όταν ανοίξει η διαδικασία της πώλησης των εισιτηρίων. Μετά το πέρας του χρονικού ορίου για το οποίο θα ισχύει η προτεραιότητα των κατόχων διαρκείας, η διαδικασία θα ανοίξει και για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.