Ποδόσφαιρο

Γουότφορντ: Τα ηνία στον Σλάβεν Μπίλιτς

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:09

Ο Κροάτης τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Championship ως το καλοκαίρι του 2024.

Γουότφορντ: Τα ηνία στον Σλάβεν Μπίλιτς

Με νέο προπονητή θα πορευτεί από εδώ και πέρα η Γουότφορντ. Ο αγγλικός σύλλογος της Championship προχώρησε σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του. Η συνεργασία με τον Ρομπ Έντουαρντς λύθηκε. Με την ομάδα του Λονδίνου να ανακοινώνει το απόγευμα της Δευτέρας, την έναρξη της συνεργασίας με τον Σλάβεν Μπίλιτς.

Ο Κροάτης τεχνικός που ακούστηκε έντονα το περασμένο καλοκαίρι και για τον Ολυμπιακό, μετά την απόλυση του Πέδρο Μαρτίνς, είχε έρθει και στην Ελλάδα και είχε συνομιλήσει με τους «ερυθρολεύκους», αλλά δεν τα είχε βρει. Λοιπόν, τώρα επιστρέφει στα βρετανική γήπεδα. Αυτή θα είναι η τρίτη του θητεία στο Νησί, μετά από τα περάσματα από τους πάγκους της Γουέστ Χαμ (2015-17) και την Γουέστ Μπρομ (2019-20).

Η συμφωνία του Μπίλιτς με την Γουότφορντ είναι ως το καλοκαίρι του 2024, με το συμβόλαιό του να έχει διάρκεια κάτι περισσότερο από ενάμιση χρόνο. Ο πρώην προπονητής της εθνικής Κροατίας επιστρέφει στους πάγκους μετά από εννέα μήνες. Τελευταία του ομάδα ήταν η κινεζική Γκουάν, στην οποία πήγε τον Ιανουάριο του 2021 και αποχώρησε ένα χρόνιο μετά, παρότι είχε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr