Ποδόσφαιρο

Λεβαδειακός: Στα «πράσινα» ο Σουλεϊμάν Ντουκουρά

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:16

Μεταγραφή λίγο πριν το φινάλε της καλοκαιρινής περιόδου για τους Βοιωτούς με τον 31χρονο επιθετικό από τη Μαυριτανία.

Λεβαδειακός: Στα «πράσινα» ο Σουλεϊμάν Ντουκουρά

Λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους παίκτες, η ομάδα της Βοιωτίας απέκτησε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή. Αλλά έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις και να κάνει τη διαφορά για τους «πράσινους» της Λιβαδειάς. Τη φανέλα του Λεβαδειακού θα φορέσει ο Σουλεϊμάν Ντουκουρά. Ο 31χρονος σέντερ φορ, γεννημένος στη Γαλλία, αλλά διεθνής με την εθνική ομάδα της Μαυριτανίας.

Μια σπουδαία κίνηση για τους Βοιωτούς, καθώς ο Ντουκουρά ήταν στην αποστολή της Μαυριτανίας, στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Ντουκουρά αγωνίστηκε σε 3 ματς στη διοργάνωση. Τελευταία του ομάδα ήταν η Γκιρεσούνσπορ στην Τουρκία. Αξίζει να σημειωθεί πώς την τριετία 2014-17 ήταν παίκτης της Λιντς.

Η επίσημη ενημέρωση του Λεβαδειακού

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Βοιωτοί αναφέρουν: «H ΠΑΕ Λεβαδειακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σουλεϊμάν Ντουκαρά, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του ανήμερα των γενεθλίων του! O διεθνής Μαυριτανός επιθετικός γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 1991 στη Γαλλία και αποτελεί ενεργό μέλος της εθνικής ομάδα της χώρας του, με την οποία μέτρησε 3 συμμετοχές στο Κόπα Άφρικα του 2022.

Η περσινή σεζόν τον βρήκε στην τουρκική Γκιρεσούνσπορ, μετρώντας 19 συμμετοχές και 3 γκολ. Προηγουμένως είχε μία διετία (2019-21) στην Αλ Ιτιφάκ της Σαουδικής Αραβίας, καταγράφοντας 56 συμμετοχές με 8 γκολ. Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αντάλιασπορ έχοντας 40 συμμετοχές και 16 γκολ, το 2017-18 με την Οσμανλίσπορ μετρώντας 16 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ την τριετία 2014-17 φόρεσε τη φανέλα της Λιντς, έχοντας 82 συμμετοχές και 14 γκολ. Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε στην Ιταλία, με τη Ροβίγκο (2008-11), ενώ ακολούθησαν οι Βιμπονέζε (2011-12), Κατάνια και (2012-13) και Γιούβε Στάμπια (2013-14)».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr