Ποδόσφαιρο

Ligue 1: Τρίποντο και ξανά κορυφή για τη Μαρσέιγ [vid]

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:50

Επιστροφή στις νίκες (3-0) για την ομάδα της Μασσαλίας που ανέβηκε, προσωρινά, ξανά στην πρώτη θέση στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ligue 1: Τρίποντο και ξανά κορυφή για τη Μαρσέιγ [vid]

Στην αγωνιστική πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, η Μαρσέιγ είχε αφήσει δύο βαθμούς. Μιας και είχε παραχωρήσει ισοπαλία (1-1) στη Ρεν που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στο -2 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, στην επανέναρξη των πρωταθλητών η ομάδα του Τούντορ πήρε το τρίποντο και επέστρεψε -έστω και προσωρινά- στην πρώτη θέση του Championnat.

Η αναμέτρηση με την Ανζέρ δεν ήταν εύκολη. Διότι όλες οι ομάδες, όπως και η Μαρσέιγ, είχαν χάσει τον αγωνιστικό τους ρυθμό. Όμως, οι Μασσαλοί ήταν αποφασισμένοι για να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς και το πέτυχαν. Είχαν και την τύχη ως σύμμαχό τους. Διότι στο 19' ο Μπενταλέμ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Λόπες. Έτσι στο 35' ο Τζόναθαν Κλάους δεν πέταξε την ευκαιρία και με σουτ από κοντά άνοιξε το σκορ (0-1).

Το ματς ήταν ανοικτό με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες και τις στιγμές του. Αλλά στο 50ό λεπτό όλα ξεκαθάρισαν. Η πάσα του Κλάους για τον Λουίς Σουάρες ήταν ιδανική. Ο Κολομβιανός επιθετικός μπήκε στην περιοχή, σημάδεψε σωστά και πέτυχε το 0-2. Επιπλέον στο 60ό λεπτό ήταν η σειρά του Ζέρσον να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Φοφανά για το 0-3 στο ματς. Το φινάλε του ματς βρήκε την Μαρσέιγ νικήτρια, με αποτέλεσμα να βρεθεί ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr