Ποδόσφαιρο

Super League: Πολύτιμη νίκη η Λαμία, 1-0 τον Λεβαδειακό (vid)

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 21:43

Την πρώτη της νίκη πήρε η Λαμία, 1-0 τον Λεβαδειακό στο γειτονικό ντέρμπι και ξεκόλλησε από την ουρά. Οι Βοιωτοί, στο ντεμπούτο του Βέλιτς στον πάγκο, γνώρισαν την 4η ήττα σε έξι ματς και παραμένουν στις τελευταίες θέσεις.

Super League: Πολύτιμη νίκη η Λαμία, 1-0 τον Λεβαδειακό (vid)

Σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετή τακτική και σκοπιμότητα, δύο αντιπάλους που περισσότερο είχαν την προσοχή τους να μη χάσουν, η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν αυτή που πήρε λίγα περισσότερα ρίσκα. Και δικαιώθηκε με αυτό τον τρόπο, καθώς ήρθε το γκολ του Μποάκι να «σφραγίσει» το πρώτο τρίποντο στη σεζόν.

Η Λαμία είχε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά. Στο 8’ ο Τσιλούλης βρήκε χώρο, σούταρε από μακριά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν συντριπτική κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν καλές επιθέσεις. Στο 29’ ο Μουτίνιο εκτέλεσε το κόρνερ αλλά ο Μποακί έδιωξε με κεφαλιά. Στο 35ο λεπτό ο ίδιος παίκτης σούταρε από μακρινή απόσταση αλλά η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο.

Εκατέρωθεν ευκαιρίες

Στο 47’ ο Βρακάς έκανε το μακρινό σουτ αλλά ο Σαράνοφ μπλόκαρε άνετα. Στο 55ο λεπτό ο Σλίβκα μπήκε στην περιοχή του Λεβαδειακού αλλά κόπηκε με τάκλιν του Λιάγκα. Στο 60ο λεπτό η Λαμία είχε καλή στιγμή όταν ο Τσιλούλης πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Στο 61ο ο Ασκόφσι εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα μετά την κεφαλιά του Τσιλούλη κινήθηκε παράλληλα με την εστία κι εκεί ο Μποάκι νέα κεφαλιά την έσπρωξε στα δίχτυα του Μάρκοβτς. Η Λαμία απείλησε και στο 68’ με τον Τσιλούλη αλλά και πέντε λεπτά αργότερα με τον Μανούσο. Στο 85ο λεπτό ο Λιάγκας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Γκοράνοβ, Κορνέζος, Αντέτζο, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Νούνιες (58' Ασκόβσκι-90+3' Μπενίτεθ), Σλίβκα (58' Ντε Βινσέντι), Τσιλούλης, Μποάκιε (71' Μανούσος)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Βήχος (71' Παναγιώτου), Μπελόντ, Μεχία (75' Τσιριγώτης), Βρακάς, Σκράβκα (63' Νίκας), Μουτίνιο, Δούμτσιος (75' Τορό)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr