Ποδόσφαιρο

La Liga: Η πρώτη απώλεια της Ρεάλ [vids]

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 23:57

Η εντός έδρας ισοπαλία με την Οσασούνα, έδωσε νέο ενδιαφέρον, καθώς πλέον οι «blancos» ισοβαθμούν με τους «blaugrana».

La Liga: Η πρώτη απώλεια της Ρεάλ [vids]

Νέα δεδομένα στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά και την 7η αγωνιστική. Η Ρεάλ είχε την πρώτη απώλεια βαθμών. Ειδικότερα, σε εντός έδρας ματς. Οι «blancos» έμειναν στο 1-1 με την Οσασούνα και αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα, η οποία νίκησε το βράδυ του Σαββάτου στη Μαγιόρκα, να τους πιάσει στην πρώτη θέση. Δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη συνέχεια του ισπανικού πρωταθλήματος. Η απώλεια της Ρεάλ έχει μεγαλύτερη σημασία, μιας και οι Βάσκοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ουνάι Γκαρσία.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας είχαν μεγάλη ευκαιρία για γκολ, όμως στο 79' ο Μπενζεμά αστόχησε σε πέναλτι. Στο 81' ο Γάλλος σκόραρε, αλλά ο έλεγχος της φάσης από το VAR έδειξε πώς στη φάση υπήρχε οφσάιντ. Στο πιο εντυπωσιακό ματς της αγωνιστικής, η Σοσιεδάδ με μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο μισό της «επανάληψης», νίκησε 5-3 στην έδρα της Τζιρόνα και ανεβαίνει κι άλλο στη βαθμολογία. Επιπλέον, η Θέλτα έβαλε… φρένο στην πορεία της Μπέτις που έπεσε εκτός της πρώτης τριάδας της La Liga. Δείτε και τις καλύτερες στιγμές από τα ματς στην Ισπανία.

Εσπανιόλ - Βαλένθια 1-1

(56' Χοσελού, 83' Νταρντέρ - 53' Γκαμπριέλ Παουλίστα, 90'+6 Κομέρτ)

https://ok.ru/video/3916678367814

Θέλτα - Μπέτις 1-0

(9' Βέιγκα)

Τζιρόνα - Σοσιεδάδ 3-5

(23' Ρικέλμε, 27' Μαρτίνεθ, 48' Καστεγιάνος - 8' Σόρλοθ, 42' Σόρλοθ, 66' Μέντεζ, 71' Ζουμπιμέντι, 85' Κούμπο)

Ρεάλ Μαδρίτης - Οσασούνα 1-1

(42' Βινίσιους Τζούνιορ - 50' Κίκε Γκαρσία)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr