Ποδόσφαιρο

Δύο ισοπαλίες στο Τσέλσι – Μίλαν!

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - 12:45

Τσέλσι και Μίλαν διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ντέρμπι του 5ου ομίλου της 3ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ και η παράδοση "δείχνει" ισοπαλία...

Δύο ισοπαλίες στο Τσέλσι – Μίλαν!

Τσέλσι και Μίλαν διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στο Λονδίνο για την 3η αγωνιστική στον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και σύμφωνα με τα κιτάπια της παράδοσης η ισοπαλία είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες δύο μόλις φορές στο παρελθόν στην κορυφαία δια-συλλογική διοργάνωση και στις δύο αναδείχθηκαν ισόπαλες.

Στις 15 Σεπτεμβρίου 1999 Τσέλσι – Μίλαν 0-0 και στις 26/10/1999 Μίλαν – Τσέλσι 1-1. Στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι νίκησε 2-1 την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ» την περασμένη Κυριακή ενώ η Μίλαν επικράτησε με σκορ 3-1 της Έμπολι στο «Κάρλο Καστελάνι» το περασμένο Σάββατο με δύο γκολ στις καθυστερήσεις!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr