Ποδόσφαιρο

Serie A: Μίλαν και Ίντερ έριξαν 4άρες [vids]

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 23:41

Στην κορυφή οι «ροσονέρι» μετά τη άνετη νίκη κόντρα στη Μόντσα, μαζί με την Νάπολι. Σε ανοδική πορεία οι «νερατζούρι».

Serie A: Μίλαν και Ίντερ έριξαν 4άρες [vids]

Το σερί νικών της Μίλαν στη Serie A έφερε τους πρωταθλητές Ιταλίας στην κορυφή. Έστω και προσωρινά, όμως, καθώς η Νάπολι έχει ματς λιγότερο. Ωστόσο για απόψε οι «ροσονέρι» πάτησαν στο… ρετιρέ της βαθμολογίας στο ιταλικό πρωτάθλημα και μεταφέρουν πλέον την πίεση στους «παρτενοπέι».

Οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι ήταν το «αφεντικό» στο ματς με την Μόντσα. Με τον Ντίαζ να σκοράρει δύο φορές ενώ Οριγκί και Λεάο επίσης πρόσθεσαν τα ονόματά τους, στη λίστα των σκόρερ. Τέσσερα γκολ για την Μίλαν, αλλά τέσσερα γκολ και για την Ίντερ. Αντίθετα, όμως, οι «νερατζούρι» πέρασαν ένα δύσκολο βράδυ στη Φλωρεντία. Προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο τέταρτο, οι «βιόλα» επέστρεψαν, νέο προβάδισμα στο 73' και ισοφάρισε στο 90' για τη Φιορεντίνα, πριν «λυτρώσει» ο Μικιταριάν την ομάδα του Ιντζάγκι στο 90'+5!

Σημαντικό τρίποντο πήρε και η Σαλερνιτάνα, με το οποίο απομακρύνθηκε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς την έφερε στο πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Σαλερνιτάνα - Σπέτσια 1-0

(48' Ματσόκι)

Μίλαν - Μόντσα 4-1

(16', 41' Ντίαζ, 65' Οριγκί, 84' Λεάο - 70' Ρανόκια)

Φιορεντίνα - Ίντερ 3-4

(33' πέν. Καμπράλ, 60' Ικόνε, 90' Γιόβιτς - 2' Μπαρέλα, 15', 73' πέν. Λ. Μαρτίνες, 90'+5 Μικιταριάν)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr