Ποδόσφαιρο

Τρίποντα για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ [vids]

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 22:40

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς ανέβηκε στην 3η θέση, ενώ εκείνη της Λάρνακας είναι στην 4η θέση.

Τρίποντα για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ [vids]

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την πρωτοπόρο Πάφο είναι πλέον ο ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» υπό την καθοδήγηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχουν πάρει τα πάνω τους και πάνε από νίκη σε νίκη. Επιπλέον έκανε το «5 στα 5» εκτός έδρας. Έτσι έχουν καταφέρει να βρεθούν στην 3η θέση της βαθμολογίας και να δείχνουν ικανοί για νέα ανατροπή. Στο ματς κόντρα στη Δόξα Κατωκοπιάς, η λύση δόθηκε από την «άσπρη βούλα». Στο 33' ο Μαρκίνιος κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα και πέτυχε το 0-1 που ήταν και τελικό σκορ. Διότι οι επιθετικοί του ΑΠΟΕΛ δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που είχαν, για ένα πιο άνετο τρίποντο. Κάτι που θα μπορούσε να στοιχίσει. Αλλά στο 60' ο Μπένι που ήταν αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι, αστόχησε.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ (Ρικάρντο Σέου): Σισκόφσκι, Στυλιανού (90'+5 Κάργκο), Αντενόν, Ασαμόα, Κοβάσεβιτς, Σόμπτζικ (56' Αμπντουλαχί), Ίλιτς (76' Ρονταλέγκα), Βαγιέχο, Μπένι, Ιωσηφίδης (46' Ανάνε), Σαντίκ.

ΑΠΟΕΛ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Χριστοδούλου, Τσεπάκ (46' Σατσιάς), Ντβάλι, Κρέσπο, Γουίλερ, Δώνης (83' Μπλουμ), Κοσταντίνοφ, Σαρφό (90'+5 Ηλία), Μαρκίνιος (73' Εφραίμ), Βιγαφάνιες (73' Ντάλσιο), Κβιλιτάια.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και 6η διαδοχική στην έδρας της πέτυχε η ΑΕΚ. Ένα αποτέλεσμα, 1-0 κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού, που την διατήρησε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Η ομάδα της Λάρνακας πήρε το γκολ που έκρινε στο ματς στην «Αρένα» από τον Όμρι Άλτμαν. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός πέτυχε το τέρμα που έκρινε το ματς στο 65' με ατομική ενέργεια και σουτ που κόντραρε και στον Τεϊσέιρα.

Το παιχνίδι είχε πολλή ένταση και νεύρα. Στο 14' ο διαιτητής Φωτίου απέβαλε τον προπονητή της ΑΕ Λεμεσού, Τσέντομιρ Γιανέφσκι, για διαμαρτυρία. Η ΑΕΚ πέτυχε γκολ στο 35' αλλά ο Λόπες ήταν σε θέση οφσάιντ. Η ΑΕΛ, παντως, είχε παράπονα για τη φάση του 81' όταν ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μιλίτσεβιτς στον Μπάστο.

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Χοσέ Λουίς Όλτρα): Πίριτς, Ροσάλες, Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Γκαρσία, Λέντες, Πονς, Άλτμαν (84' Κάσας), Γκιούρτσο, Ασάντε (60' Tρισκόφσκι), Λόπες (46' Ρόμο).

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Μούριελ, Σάντος, Τεϊσέιρα, Μπάστο, Νεοφύτου (73' Φραντζής), Μεντόγεβιτς (74' Ζντρασκόφσκι), Τσιμπόλα, Μακρής (55' Κάσα), Κατσανίκλιτς, Σις (73' Παπαφώτης), Μπεραχίνο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr