Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος: «Έχασε» τον Κιβρακίδη για φέτος [vid]

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 21:38

Σοβαρός τραυματισμός για τον 30χρονο δεξιό μπακ της ομάδας του Περιστερίου. Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ατρόμητος: «Έχασε» τον Κιβρακίδη για φέτος [vid]

Πλήγμα για την ομάδα του Περιστερίου κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ. Στο φιλικό που έδωσε η ομάδα του Κρις Κόουλμαν με την Νότιγχαμ Φόρεστ, ναι μεν νίκησε 3-2 αλλά έχασε έναν πολύ έμπειρο παίκτη. Διότι ο Κυριάκος Κιβρακίδης χτύπησε σε αυτό το ματς προετοιμασίας και ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πολύ σοβαρός!

Οι εξετάσεις που έκανε –υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία- έδειξαν το μέγεθος του προβλήματος. Με τον 30χρονο δεξιό μπακ να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, μιας και η διάγνωση για τον τραυματισμό είναι ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό πόδι.

Σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση του τραυματισμού, ο Κιβρακίδης θα χειρουργηθεί την προσεχή Παρασκευή από τους γιατρούς Νίκο και Ανδρέα Πισκοπάκη. Με στόχο να είναι έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Διότι για τους προσεχείς μήνες θα είναι στα pits και θα παρακολουθεί τα ματς της ομάδας του Περιστερίου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr