Ποδόσφαιρο

Super League: Πολύτιμη νίκη του ΟΦΗ, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης {vid}

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 - 20:12

Με γκολ του Περέα στο 88΄, ο ΟΦΗ υπέταξε τους Αρκάδες στο «Θ. Βαρδινογιάννης», για την 19η αγωνιστική. Οι νικητές τρέχουν πλέον αήττητο πέντε αγωνιστικών (2-3-0), που τους απομάκρυνε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη.

Super League: Πολύτιμη νίκη του ΟΦΗ, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης {vid}

Ο ΟΦΗ έβγαλε περισσότερh ενέργεια στο ξεκίνημα και επιδίωξε να πιέσει, όμως η συνέχεια ανήκε στους Αρκάδες που πλησίασαν το γκολ με Μπαράλες (13′, 24′) και Μπερτόγλιο (22′). Οι γηπεδούχοι έδειξαν να βγάζουν… αντίδραση, μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους (ο Ντίκο δεν πρόλαβε την σέντρα του Τοράλ στο 34′), με τους παίκτες του Άκη Μάντζιου -πάντως- να έχουν το… πάνω χέρι, αλλά να μην φτιάχνουν τη “μεγάλη” φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έδειξε πιο αποφασισμένος να αναλάβει τα ηνία, πιέζοντας τον Αστέρα στο μισό γήπεδο την ίδια ώρα που η ομάδα του Μοριά έψαχνε να βρει μια νέα ανασταλτική ταυτότητα καθώς είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις ο Μουνάφο με τον Ιγκλέσιας και τον Βαλιέντε εκτός πλάνων! Ο ένας τιμωρημένος κι ο άλλος σε αποθεραπεία. Εστω κι έτσι πάντως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πολλές επιλογές στην προσέγγιση της αντίπαλης περιοχής!

Ενα σουτ του Κολομβιανου Μουσκέρα χωρίς στόχο στο 69’, ένα πολύ πιο επικίνδυνο από τον Λάρσον δέκα λεπτά αργότερα που έστειλε τη μπάλα… «ξυστά» άουτ. Η επιμονή των γηπεδούχων να πιέσουν καρποφόρησε το 88ο λεπτό όταν ο Ισπανός Περέα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μιας ομάδας η οποία «πλήρωσε» την προσήλωσή της στον βαθμό της ισοπαλίας, μένοντας εν τέλει με άδεια χέρια!

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης (77’ Λουίς Περέα), Λάρσον, Θοράρινσον, Ντιουσέ (84’ Μπάκιτς), Μεγιάδο, Τοράλ, Μπαλογιάννης (67’ Μοσκέρα), Ντίκο.

Αστέρας Τρίπολης (Ακης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Ατιένθα, Αντζουλάς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο (46’ Γκαρντάφσκι), Σάνταφε (90’ Μπενίτο), Μπερτόγλιο (61’ Μπαρτόλο), Ρεγκίς (72’ Σίτο), Μπαράλες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr