Ποδόσφαιρο

Serie A: Καθάρισε ο Μαρτίνες για Ιντερ, 1-2 την Κρεμονέζε [vid]

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 - 21:11

Αν και βρήκε σθεναρή αντίσταση στην έδρα της Κρεμονέζε, η Ίντερ την "άλωσε" με ανατροπή για την 20η αγωνιστική

Serie A: Καθάρισε ο Μαρτίνες για Ιντερ, 1-2 την Κρεμονέζε [vid]

Δύο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες έφεραν τη νίκη-ανατροπή, 2-1, για την Ίντερ στο εκτός έδρας ματς με την Κρεμονέζε. Στη 2η θέση της βαθμολογίας της Serie A οι «νερατζούρι».

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε το ματς για τους γηπεδούχους, καθώς στο 11’ ο Οκερέκε με ένα εκπληκτικό σουτ στο παραθυράκι έγραψε το 1-0. Η Ιντερ αντέδρασε άμεσα και αφού ο στο 21’ ο Τζέκο αστόχησε, στο 21’ ο Λαουτάρο σκόραρε από κοντά μετά από επέμβαση του Καρνεσέκι στο σουτ του Βόσνιου. Οι "νερατζούρι" ανέβηκαν περισσότερο στη συνέχεια, είχαν φάσεις με τους Τζέκο (25’), Λαουτάρο (27’) και τη διπλή με Ντιμάρκο και Λαουτάρο (45’), ενώ γλύτωσαν στο από το τακουνάκι του Μπενάσι (26’), για να μείνει το 1-1 για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο Καρνεσέκι έπιασε ξανά δουλειά βγάζοντας το σουτ του Ντιμάρκο από πλάγια. Στο 65’ ο γκολκίπερ της Κρεμονέζε έβαλε stop στην κεφαλιά του Μπαστόνι, όμως στο ίδιο λεπτό ο Λαουτάρο βρέθηκε σε τετ-α-τετ, το τελείωμά του κόντραρε και η μπάλα πήγε στα δίχτυα. Στο φινάλε η Ιντερ κάθισε πίσω και αφού δεν δέχθηκε την ισοφάριση στο 78’ από τον Μπουοναγιούτο και τον Ντέσερς στο 81’, κράτησε το 1-2 και πήρε τη νίκη.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Καρνεσέκι, Βάσκες, Κίρικες, Μπιανκέτι (67′ Μπουοναϊούτο), Βαλέρι, Μεϊτέ, Καστανιέτι (60′ Αφένα Γκιάν), Σερνίκολα, Τσιοφάνι (60′ Ντέσερς), Οκερέκε (72′ Ζανιμάκια)

ΙΝΤΕΡ: Ονανά, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Γκαλιαρντίνι, Τσαλχάνογλου (67′ Ασλάνι), Μικταριάν, Ντιμάρκο (66′ Γκέσενς), Μαρτίνες (77′ Κορέα), Ντζέκο (77′ Τζέκο)

ΕΜΠΟΛΙ-ΤΟΡΙΝΟ 2-2

Αν και έχανε με 2-0 ως το 82ο λεπτό στην έδρα της Έμπολι, η Τορίνο πήρε την ισοπαλία. Η Έμπολι πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση 70 λεπτών, όμως οι παίκτες της «γκρανάτα» έδειξαν χαρακτήρα και με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά (82′-85′) κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απ’ το «Carlo Castellani», στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» από μία φορά σε κάθε ημίχρονο: πρώτα με τον Λουπέρτο στο 37′ και στη συνέχεια με τον Μαρίν στο 69′. Η Τορίνο, όμως, δεν το έβαλε κάτω και με τα γκολ των Ρίτσι (82′) και Σανάμπρια (85′) πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό, στην προσπάθειά της να διεκδικήσει την 7η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Europa Conference League.

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Λουπέρτο, Εμπουεχί, Ντε Βίντρ, Κακάτσε (73’ Στοϊάνοβιτς), Μπαντινέλι (84’ Φατσίνι), Μαρίν, Άκπα Άκπρο (64’ Καμπιάγκι), Μπαλντάντσι (64’ Χάας), Σατριάνο (72’ Μπαϊράμι), Καπούτο

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Μπουοντζιόρνο, Σχουρς, Ροντρίγκες, Λινέτι (46’ Λούκιτς), Βόιβοντα (85’ Άινα), Ρίτσι, Μπαγεγέ (55’ Σινγκό), Βλάσιτς, Ράντονιτς (55’ Μίραντσουκ), Σεκ (46’ Σανάμπρια)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr