Ποδόσφαιρο

Παρελθόν από τον Αρη ο Πάρντιου

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 - 22:56

Η ήττα του Άρη από τον Ιωνικό σε συνδυασμό με τις κάκιστες εμφανίσεις των «κιτρινόμαυρων» το τελευταίο διάστημα οδήγησαν στο διαζύγιο με τον Άλαν Πάρντιου, με τον Τόλη Τερζή ν' αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή.

Παρελθόν από τον Αρη ο Πάρντιου

Οι συνεχόμενες ήττες των Θεσσαλονικέων με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδος βάρυναν το κλίμα στην Αλκμήνης, με τον Θεόδωρο Καρυπίδη να παίρνει την απόφαση να διώξει τον Άλαν Πάρντιου.

Ο Άρης προχωράει σε δεύτερη αλλαγή προπονητή την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μετά, θυμίζουμε, την αντικατάσταση του Χερμάν Μπούργος, τον Αύγουστο του 2022.

Σημειώνεται πως η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των «κιτρινόμαυρων», μετά και τη σημερινή (4/2) ήττα από τον Ιωνικό, είναι την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου όταν και υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 22η αγωνιστική.

Οι Κιτρινόμαυροι θα συνεχίσουν με τον Τόλη Τερζή να εκτελεί χρέη προπονητή, ενδεχομένως έως και το τέλος της χρονιάς.

Στον 61χρονο Πάρντιου αναγνωρίστηκε ότι το τελευταίο διάστημα κλήθηκε να διαχειριστεί δύσκολες συνθήκες με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς οι οποίοι προκάλεσαν αλλοίωση του ρόστερ, ειδικά στα παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Από την άλλη πλευρά όμως του καταλόγισαν ότι αντί η ομάδα να κάνει βήματα προόδου, κάνει βήματα προς τα πίσω και κυρίως εκτιμούν ότι απουσιάζει το αγωνιστικό σχέδιο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr