Μπάσκετ

Ευρωμπάσκετ: Η σειρά της Τσεχίας!

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:05

Με.. φόρα η αήττητη Ελλάδα καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να προκριθεί στα προημιτελικά!

Ευρωμπάσκετ: Η σειρά της Τσεχίας!

Τζάμπολ στις 21:45 (ΕΡΤ1)

ΕΛΛΑΔΑ-ΤΣΕΧΙΑ

Νοκ άουτ παιχνίδι στην φάση των "16" στο Βερολίνο. Η Εθνικη μας ομάδα είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και στοιχηματικά αν και μαζί με την Σερβία κατά εμάς. Σαφώς όμως όπως περιμέναμε με τον Ιτούδη στο πάγκο και με τον σούπερσταρ Γιάννη αλλά και σύγχρονο μπάσκετ πλέον με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και τον Ντόρσεϊ που μας έλυσε το πρόβλημα στο σουτ, είναι εξαιρετική. Καθάρισε Κροατία και Ιταλία στα ντέρμπι και ενώ έχανε 7π στο ημίχρονο διέλυσε μετά την Ουκρανία. Χάνει διαφορές όμως προσέχουμε εύκολα. Πλήρης πλέον καθώς μπαίνει και ο Κώστας.

Η οικοδέσποινα Τσεχία που είχε κάνει σημαντικά βήματα τελευταία και μας είχε ρίξει και 20π στο ΠροΟλυμπιακό, απογοητεύει και έπαιζε την πρόκριση Πέμπτη βράδυ με το Ισραήλ και νίκησε δίκαια καθαρά. Εχασε με 15π από την Πολωνία. Αγχώθηκε από +23 με την Ολλανδία. Εχασε άνετα από την Φινλανδία. Ο Σατοράνσκι είχε τραυματισμό και είναι ανέτοιμος. Ο Βέσελι παλεύει αλλά δεν αρκεί. Από μια δεμένη και επικίνδυνη μεσαία ομάδα,έγινε μικρομεσαία και προβληματική απρόσμενα μάλιστα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο Προ-Ολυμπιακό ήταν η ίδια Τσεχία που μας έριξε 20π αλλά δεν είχαμε Γιάννη,Ντόρσεϊ κτλ. Αλλη ομάδα και εμείς πλέον και η Τσεχία έχει μπλακ άουτ και δεν παίζει καλά. Ανετα η Ελλάδα και προς άσο με -12.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr