Μπάσκετ

Ισπανία: Ημιτελικά στο Σούπερ Καπ!

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:05

Οι δύο ημιτελικοί του ισπανικού Σούπερ Κόπα διεξάγονται απόψε, στην έδρα της Μπέτις.

Ισπανία: Ημιτελικά στο Σούπερ Καπ!

ΜΠΕΤΙΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πρώτος ημιτελικός στο Σούπερ Κόπα της Ισπανίας στην Σεβίλλη, στην έδρα της Μπέτις. Αλλά με διαφορά κλάσης. Η Μπέτις είναι στις κλασικές μικρές ομάδες της λίγκας με στόχο την παραμονή της απλά. Ο έμπειρος Καζίμιρο πλέον στον πάγκο της και πήρε Κούρουκς-Μπέρτανς. Πήρε και τον Τσαλμπούρη από τον Απόλλων Π, αλλά δεν προλαβαίνει σήμερα. Η βασίλισσα Ρεάλ με στόχο τον τίτλο φυσικά και το Φ4 στην Ευρωλίγκα στην μετά Λάσο εποχή με τον βοηθό του που πήρε τον τίτλο όμως πέρσι να συνεχίζει. Ελάχιστες αλλαγές,περιμένει τον Καμπάτσο από ΝΒΑ. Πήρε τον Χεζόνια. Είχε προσέχουμε αρκετούς διεθνείς στο Ευρωμπάσκετ και άρα ανέτοιμη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Ρεάλ άνετα. Προσοχή στο χάντικαπ όμως με -12 καθώς είναι και ανέτοιμη λόγω διεθνών και έχει παίκτες η Μπέτις. Επ’ ουδενί αξίζει το διπλό συνεπώς με τέτοιο χάντικαπ. Καλύτερα στο λάιβ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ

Δεύτερος ημιτελικός στο Σούπερ Κόπα της Ισπανίας στην Σεβίλλη Αλλά με διαφορά κλάσης και εδώ αν και μιλάμε για καταλανικό ντέρμπι της Βαρκελώνης. Η Μπανταλόνα στην σκιά της Μπάρτσα είναι έμπειρη αλλά και γερασμένη ομάδα που περσι είχε όμως καλή πορεία. Η Μπαρτσελόνα απέτυχε πέρσι με πανάκριβο ρόστερ στους στόχους της αλλά ο Σάρας έμεινε στο πάγκο. Εριξε κάπως το μπάτζετ, έφυγαν Καλάθης-Ντέιβις. Τραυματίας ο σταρ Μίροτιτς. Πήρε Σατοράνσκι-Βέσελι-Κάλινιτς. Είχε προσέχουμε αρκετούς διεθνείς στο Ευρωμπάσκετ και άρα ανέτοιμη. Και έπαιξαν προ ημερών μαζί σε τουρνουά με την Μπάρτσα να κερδίζει 12π.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -8 η Μπάρτσα και προς άσο, καθώς είναι άλλο επίπεδο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr