Μπάσκετ

Δράση σε ACB και Lega Basket

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022 - 12:36

Συνεχίζονται τα απανταχού ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, διαβάστε τις αναλύσεις σε Ισπανία και Ιταλία.

Δράση σε ACB και Lega Basket

Αμφίρροπα στο σύνολο τους τα ματς, στο live ίσως προκύψουν καλύτερες επιλογές

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

Σημαντικό παιχνίδι και ντερμπάκι. Η έμπειρη μικρομεσαία Μπιλμπάο θέλει να παλέψει για πλέι οφ και φέτος Αρχισε με μπαμ στην Μπανταλόνα και την Βαλένθια εντός. Μετά όμως έκανε 4 σερί. Αν και σκοράρισε 5π στην 1η περίοδο(!)έκανε διπλό 67-74 στην Σαραγόσα και καθαρά! Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ που είχε ήττα σοκ εντός 81-84 από την Ιγκοκέα. Η Γκραν Κανάρια στις κλασικές μεσαίες ομάδες με στόχο τα πλέι οφ. Νέος κόουτς ο εξελίξιμος Λάκοβιτς και έκανε ήδη το μπαμ με την Μπαρτσελόνα. Καλή δουλειά και πορεία γενικά. Ανετα μετά το 20-25,την Μανρέσα εντός 99-88. Παίζει στο Γιούροκαπ που πάει καλά και ήττα σοκ όμως 75-72 στο Τρέντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι και με την Γκραν καλύτερη αλλά την Μπιλμπάο με την έδρα. Σωστά στα ίσα το ματς και όλα πιθανά.

ΜΑΝΡΕΣΑ-ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ

Αμφίρροπο παιχνίδι αν και έχει ένα προβάδισμα η Μπανταλόνα. Η Μανρέσα είναι κλασική έμπειρη μεσαία ομάδα που κάποτε είχε πάρει και τίτλο! Πέρσι εξαιρετική χρονιά,αλλά φέτος δεν είναι καλά και έχει φάει και 35π με την Μπρεογκάν εντός! Ηττα άνετα 99-88 και στην Γκραν Κανάρια. Μόλις μια νίκη εντός και 6 ήττες στα 7 τελευταία. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ (ρεπό). Πρόβλημα στην άμυνα. Η Μπανταλόνα έμπειρη αλλά και γερασμένη ομάδα που θα παλέψει για την τετράδα. Σοκ με Μπιλμπάο εντός,που έχει κερδίσει την Μπάρτσα όμως! Καθαρά διπλό 81-85(34-44ημ) στην Φουενλαμπράδα. Παίζει στο Γιούροκαπ που είχε ήττα σοκ 80-85 με Μπουργκ εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Καλύτερη φέτος η Μπανταλόνα αλλά σε μια κάμψη και η Μανρέσα μπορεί να συνέλθει κάποιαστιγμή. Σωστά στο -3 η Μπανταλόνα αλλά ανοιχτό ματς και δεν αξίζει κάτι.

ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παιχνίδι που δεν θα έχει λογικά πρόβλημα η Μπάρτσα αλλά στο χάντικαπ θέλει προσοχή. Στις κλασικές μικρές αλλά έμπειρες ομάδες η Ομπραντόιρο που σώνεται κάθε χρόνο με την έδρα. Φέτος πάντως είναι καλύτερη από πέρσι προσέχουμε καθώς είναι ενισχυμένη. Αγαπά τα θρίλερ! Και από 35-48ημ αγχώθηκε αλλά καλό διπλό 80-84 στην Μούρθια. Η Μπαρτσελόνα απέτυχε πέρσι αλλά πάλι με την άμυνα πάει για τον τίτλο και στην Ευρωλίγκα. Εχει το σοκ στην Γκραν Κανάρια και την Μπανταλόνα. Δεν έχει διάρκεια. Στηρίζεται στην άμυνα. Ανετα 100-82 την Γρανάδα εντός. Στην Ευρωλίγκα είχε την Άλμπα εκτός που αγκομάχησε με το 86-88 από +15

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -11 η Μπαρτσελόνα που όμως έχει θέμα με τις διαφορές. Είναι μαχητική η Ομπραντόιρο και καθώς η Μπάρτσα είναι και από ταξίδι και ας γύρισε ο Μίροτιτς,προς άσο με 12π. Οχι διπλό όμως.

ΜΑΛΑΓΑ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Παιχνίδι εύκολο για την Μάλαγα,αλλά θέλει μια προσοχή στο χάντικαπ. Η Μάλαγα προβληματίζει τα τελευταία χρόνια καθώς έριξε το μπάτζετ. Πέρσι έμεινε εκτός πλέι οφ αλλά φέτος είναι καλή και έχει βάθος με ισπανούς διεθνείς και θέλει πλέι οφ τουλάχιστον. Σε τρομερή φόρμα και θρίαμβος 67-83 μετά το 15-14(10΄) στην Βαλένθια! Παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ που είναι αήττητη και περίπατο 70-91 στο Ντιζόν! Η Σαραγόσα είναι μια κλασική έμπειρη μεσαία ομάδα που πέρσι σώθηκε στο νήμα. Κακή και φέτος αν και έχει το μπαμ με την Ρεάλ εντός! Δέχθηκε 5π στην 1η περίοδο εντός με την Μπιλμπάο αλλά έχασε εύκολα 67-74!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.23 και -9 λόγω φόρμας η Μάλαγα αλλά δεν έχει ενδιαφέρον καθώς δεν είναι και τόσο σούπερ ακόμα και η Σαραγόσα είναι έμπειρη ομάδα και μπορεί να παλέψει.

ΒΕΡΟΝΑ-ΤΟΡΤΟΝΑ

Πονηρή έξοδος για την Τορτόνα που πάντως είναι φαβορί. Με στόχο την παραμονή η νεοφώτιστη Βερόνα. Ο έμπειρος Αλεσάντρο Ραμαλί στον πάγκο. Κράτησε τον κορμό της και δεν είναι κακή η πορεία της και ας έκανε 5 σερί ήττες αλλά με βαρύ πρόγραμμα. Πάλεψε αλλά έχασε δίκαια 91-99(49-59ημ)με Βαρέζε εντός. Η Τορτόνα είναι μια νέα γενικά ομάδα που πέρσι έκανε μια εκπληκτική σεζόν και αν και νεοφώτιστη μπήκε άνετα στα πλέι οφ. Στο ίδιο επίπεδο και φέτος και στόχος αρχικά τα πλέι οφ αλλά και η τετράδα. Σε τρομερή φόρμα με εξαιρετική άμυνα .Βγάζει μια κούραση πάντως και νίκη θρίλερ 74-73 από -10 εντός με Νάπολι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.47 και -5 η Τορτόνα επειδή είναι καλύτερη και σοβαρή. Αλλά δεν αξίζει κάτι καθώς δείχνει μια κάμψη και η Βερόνα στην έδρα της θα παλέψει κάπως τουλάχιστον. Πονηρό ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr