Μπάσκετ

Basket League: Αμφίρροπα ματς

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 - 12:29

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα ματς που θα διεξαχθούν το Σάββατο (21/1)

Basket League: Αμφίρροπα ματς

Η Basket League έχει τρεις αναμετρήσεις που διεξάγονται σήμερα Σάββατο (21/1), όπου φυσικά δεσπόζουν στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Σημαντικό ματς και εύκολο σχετικά για τον γηπεδούχο. Ο Κολοσσός πέρσι ήταν η μεγάλη έκπληξη (3ος). Εκανε πολλές αλλαγές και άρχισε άσχημα χάνοντας στην Καρδίτσα από +12. Αλλά σε άνοδο με τις αλλαγές ξένων και έχει και διπλό στον Άρη. Διέλυσε 89-48 τον Ιωνικό εντός! Αήττητος εντός και 4 σερί νίκες και θέλει τετράδα. Η νεοφώτιστη Καρδίτσα θέλει την παραμονή. Ποντάρει στην έδρα. Εχει να κερδίσει από τις 15/10(τον Κολοσσό!). Ομάδα του άντερ με πρόβλημα στο σκορ. Εφυγε ο Αγγέλου στην 10η αγ. Πάλεψε με την ΑΕΚ αλλά με ένα 0-15 έχασε και εύκολα εντός(45-40,45-55,64-70τ)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο Κολοσσός εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει. Στο -10 το χάντικαπ δεν αξίζει καθώς η Καρδίτσα έκανε και τις αλλαγές της και θα είναι μαχητική

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σημαντικό ματς και πονηρό αν και ο Προμηθέας είναι φαβορί. Ο ιστορικός Ιωνικός Νικαίας πέρσι κινδύνεψε με οικονομική καταστροφή και φέτος τελευταία στιγμή βρήκε ρόστερ και ομάδα. Εχει αλλάξει δύο προπονητές! Δεν έχει κακό ρόστερ αλλά διασύρθηκε στην Ρόδο 89-48! Ο Προμηθέας προβληματίζει αν και στις νέες δυνάμεις τα τελευταία χρόνια με στόχο την τετράδα. Και έφυγε ο κόουτς Γιατράς και ανέλαβε ο Χριστόπουλος στην 7η αγ.Αλλαγές πολλές. Παίζει άμυνα πια. Κάπως συνέρχεται. Από 55-37 έγινε ντέρμπι εντός(74-71)με Λαύριο. Στο Γιούροκαπ ήττα 91-72 στην Γκραν Κανάρια

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.40 και-5 σωστά ο Προμηθέας. Αλλά δεν μπλέκουμε ειδικά με τον αλλοπρόσαλλο Ιωνικό. Και καθώς δεν αρέσει και η ομάδα της Πάτρας.

ΑΠΟΛΛΩΝ Π-ΑΕΚ

Σημαντικό ματς και ντέρμπι. Ο Απόλλων Πατρών με την έδρα θέλει την παραμονή. Δουλεμένη ομάδα με μικρό μπάτζετ. Καλή άμυνα ,χωρίς διπλό και πρόβλημα σκορ. Συντριβή 97-60 με ΠΑΟΚ εκτός και με το ίδιο σκορ στον Ολυμπιακό! Βαρύ κλίμα. Ψάχνει ξένο ,πήρε τον Βερτζ που ήταν καλός στο ΣΕΦ(16π). Η ΑΕΚ δεν έχει μεγάλο μπάτζετ όπως παλιότερα. Στόχος η τετράδα. Εχει διπλό στο Περιστέρι αλλά και ήττα με Άρη μέσα. Καλή ψυχολογία με την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ στους "16"! Αγχωτικά αλλά δίκαια πέρασε από την Καρδίτσα με ένα 0-15(45-40,45-55,64-70τ). Θα έχει και κόσμο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -8 η ΑΕΚ και στο 1.27. Αν και ο Απόλλωνας δεν πήρε ψηλό που έψαχνε,θα παλέψει με την άμυνα. Στο +8 στον άσο και ειδικά με 10π καθώς και η ΑΕΚ δεν είναι κάτι τρομερό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr