Μπάσκετ

Δράση σε Ιταλία και Ισπανία

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 - 12:44

Αναμετρήσεις στο ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα διεξάγονται σήμερα Σάββατο (11/2), όπου φυσικά δεσπόζουν στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Δράση σε Ιταλία και Ισπανία

Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για τα ματς που θα διεξαχθούν σήμερα Σάββατο (11/2)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΓΡΑΝΑΔΑ

Ματς στα μικρομεσαία στρώματα και καθαρά φαβορί η γηπεδούχος. Η έμπειρη μικρομεσαία Μπιλμπάο θέλει πλέι οφ και φέτος. Αρχισε με το μπαμ στην Μπανταλόνα, μετά διακυμάνσεις και τώρα σε κρίση με 6 ήττες στα 7 τελευταία. Ηττα εύκολα 77-64 στην Ομπραντόιρο. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ(ήττα 78-66 στην Τενερίφη). Η νεοφώτιστη Γρανάδα που έχει παίξει και παλαιότερα στα μεγάλα σαλόνια, έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα ειδικά εκτός έδρας,αλλά είναι σε κρίση διαρκείας από τέλη Νοέμβρη και έκανε 10 συνεχόμενες ήττες και τραγικές εμφανίσεις. Ανάσα 83-71(49-32ημ) εντός με την ουραγό Φουενλαμπράδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.23 και -8 το ματς. Δεν μου αρέσει. Δεν είναι λάθος αλλά και η Μπιλμπάο δεν είναι στα καλύτερα της. Συνεπώς θέλει προσοχή.

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Ντέρμπι παραμονής και ανοιχτό ματς. Η Φουενλαμπράδα είναι μια μικρή ομάδα αλλά κάθε χρόνο σώνεται με την εμπειρία της. Ομάδα του όβερ και σε τραγική κατάσταση με 12 συνεχόμενες ήττες και βαρύ κλίμα. Καθώς συνετρίβη στο ντέρμπι ουραγών εκτός από την Γρανάδα με 83-71(49-32ημ)! Η Σαραγόσα είναι μια κλασική έμπειρη μεσαία ομάδα που πέρσι σώθηκε στο φινάλε. Κακή και φέτος, άρχισε με 6 σερί ήττες αν και έχει το μπαμ με την Ρεάλ εντός και κάπως βελτιώθηκε. Πάλεψε κάπως καθώς ήταν και στο +8 στη δυνατή Μπασκόνια αλλά έχασε 91-79. Αδύναμη εκτός(2-8).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι παραμονής. Στα ίσα. Στο 2.10 η έδρα. Θα χάνει συνέχεια η Σαραγόσα; Ανοιχτό ματς.

ΧΙΡΟΝΑ-ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ

Και εδώ ματς στα μικρομεσαία στρώματα αλλά πάνε καλά και οι δύο και ντέρμπι. Η Χιρόνα είναι ιστορική ομάδα. Την έχει ο ΝΒΑερ Μαρκ Γκαζόλ και στον πάγκο ο σπουδαίος κόουτς Ρενέσες! Καλό ρόστερ, ήταν σε κρίση αλλά μεταμορφώθηκε και βρήκε φόρμα. Από κακή ήττα όμως και εμφάνιση 92-70 στην Μπρεογκάν από 33-39ημ. Στις κλασικές μικρές αλλά έμπειρες ομάδες η Ομπραντόιρο που ποντάρει πάντα στην έδρα της. Φέτος ενισχύθηκε και θέλει πλέι οφ. Αγαπά τα θρίλερ! Έχει το μπαμ εντός με Μπαρτσελόνα. Σε φόρμα με 8 νίκες στα 11 τελευταία και 77-64 την Μπιλμπάο εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντερμπάκι. Σε άνοδο η Χιρόνα και εντυπωσιάζει η Ομπραντόιρο και στα ίσα σωστά.

ΜΠΕΤΙΣ-ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ

Ματς με φαβορί την Μπανταλόνα αλλά πονηρό. Η Μπέτις του Τσαλμπούρη είναι μια έμπειρη ομάδα με στόχο την παραμονή. Κάκιστο ξεκίνημα, έχει φάει και 50π(!) στην Μάλαγα! Πρόβλημα στο σκορ και αδύνατη εκτός. Πάλεψε κάποια ματς, ανάσα 84-71 εντός και εύκολα(42-29ημ) με Μούρθια. Δεν είναι στα καλύτερα της η Μπανταλόνα που είναι μια έμπειρη αλλά και γερασμένη ομάδα με στόχο την τετράδα. Έχει το σοκ με Μπιλμπάο εντός, που έχει κερδίσει την Μπάρτσα όμως! Στο ρελαντί 73-65 εντός την κακή Μανρέσα. Παίζει και στο Γιούροκαπ (82-76 την Ουλμ εντός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Αλλο επίπεδο η Μπανταλόνα όμως δεν παίζει καλά. Η Μπέτις θα παλέψει. Αλλά δύσκολα. Στο -5 και 1.42 σωστά. Καλό σχετικά το διπλό στην νίκη.

ΤΡΕΒΙΖΟ-ΝΑΠΟΛΙ

Ενδιαφέρον παιχνίδι. Και ντερμπάκι με μικρό προβάδισμα στην έδρα. Η ιστορική Μπενετόν τότε Τρεβίζο, είναι μια μικρομεσαία πλέον ομάδα με στόχο την παραμονή βασικά. Μέτριο ρόστερ, αλλά βελτιωμένη και εντυπωσιακό διπλό 81-97 στην Βερόνα καθώς άρχισε να σκοράρει. Και 5 νίκες στα 8 τελευταία. Η Νάπολι είναι στις κλασικές μικρομεσαίες ομάδες στο καμπιονάτο. Μέτριο ρόστερ. Με την αλλαγή προπονητή στην 13η αγ μεταμορφώθηκε και έχει μπαμ με το Μιλάνο. Τραγική εκτός με 1-9. Σπουδαία νίκη εντός 71-69 με την Σκαφάτι από -10.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι αλλά η έδρα έχει σωστά ένα μικρό προβάδισμα καθώς η Τρεβίζο είναι σε ανοδική πορεία. Στο 1.47 και -4.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr