Ποδόσφαιρο

Ακάθεκτη η Εϊμπάρ

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 - 01:52

Πέντε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις την Κυριακή στη Σεγούντα.

Ακάθεκτη η Εϊμπάρ

ΕΪΜΠΑΡ-ΜΠΟΥΡΓΟΣ
Από «διπλό» επί της Χιρόνα προέρχεται η Εϊμπάρ (0-1). Αήττητη εδώ και εννέα αγωνιστικές, με μόλις μία ήττα εδώ και 15 αγωνιστικές. Πέμπτο under 2.5 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια, τέταρτο ΝG στα πέντε τελευταία ματς. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ετσέιτα. Τραυματίστηκε ο μέσος Εσπόσιτο. Ξανά εκτός Φελασιέρ (μέσος), Τεχέρο (αμ.), Γιορέντε (φορ). Η Οβιέδο προσγείωσε την Μπούργος που γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα από το Νοέμβριο (0-1). Δεύτερη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Δεκατοτρίτο NG στα 16 τελευταία παιχνίδια, τέταρτο under 2.5 γκολ στα έξι τελευταία ματς. Παραμένει εκτός ο αμυντικός Ραούλ Ναβάρο.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βλέπουμε άλλη μία νίκη της Εϊμπάρ, χωρίς να δεχτεί γκολ (ΝG).

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ
Η εντός έδρας ήττα από την Πονφεραντίνα (2-3) αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Νταβίδ Γκαγέγο στον πάγκο της Χιχόν. Στη θέση του ανέλαβε ο Πεπ Γιουίς Μαρτί, ο οποίος ντεμπουτάρει κόντρα στη Σαραγόσα. Έχει μόνο τρεις νίκες εδώ και 17 αγωνιστικές. Τέταρτο over 2.5 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια, τρία NG στα τέσσερα τελευταία ματς. Παραμένουν εκτός Ρόσας (αμ), Μπέρτο (χαφ). Επιστροφή στις νίκες για τη Σαραγόσα μετά από οχτώ άκαρπες αγωνιστικές! Το παιχνίδι με τη Λας Πάλμας (2-1) φάνταζε να είναι η τελευταία ευκαιρία για τον κόουτς Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ, ο οποίος τελικά σώθηκε. Τέταρτο σερί GG, τρίτο over 2.5 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια! Χωρίς νίκη στις έξι τελευταίες εξόδους, δεν έχει σκοράρει στις μισές από αυτές. Με κορονοϊό ο Άλβαρο Χιμένεθ (φορ). Τραυματίστηκαν ο μέσος Πέτροβιτς και ο φορ Νάνο. Σίγουρα εκτός ο στόπερ Φρανθές λόγω τιμωρίας. Παραμένει εκτός ο μέσος Θαπατέρ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε κακό φεγγάρι και οι δύο ομάδες, βλέπουμε μία ισοπαλία με GG.

ΛΕΓΚΑΝΕΣ-ΧΙΡΟΝΑ
Με το «διπλό» επί της Αμορεμπιέτα (1-3) η Λεγκανές έχει 10 βαθμούς στα 4 τελευταία παιχνίδια. Τρίτο over 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια, τα δύο ήταν over 3.5 γκολ. Τιμωρημένος ο Παλένθια, εξέτισε ο Ομερούο, αλλά είναι τραυματίας, αμφότεροι αμυντικοί. Παραμένουν εκτός Μπρούνο (αμ.), Περέα, Φέντε Βίκο (μέσοι).Από ήττα από την πρωτοπόρο Εϊμπάρ προέρχεται η Χιρόνα (0-1). Τρίτο ΝG στα τέσσερα τελευταία ματς, τρίτο under 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Μόνο μία νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, άσφαιρος ο αρχισκόρερ Στουάνι στις 4 τελευταίες. Με κορονοϊό ο γκολκίπερ Ορτολά. Παραμένουν εκτός οι μέσοι Ουρενιά, Βαλέρι, Σάμου Σάιθ και Βίκτορ Σάντσεθ.
-Σε 11 ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες η Λεγκανές έχει μόνο μία νίκη.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφίρροπη αναμέτρηση που φλερτάρει με την ισοπαλία. Πιο ασφαλές το GG.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΑΜΟΡΕΜΠΙΕΤΑ
Η Βαγιαδολίδ προέρχεται από «διπλό» επί της Καρταγένα (2-3). Έξι NG και under 2.5 γκολ στα οχτώ τελευταία ματς. Τιμωρημένος ο Χοακίν, εξέτισε ο Ελ Γιακίμ, αμφότεροι στόπερ. Εκτός ξανά ο αμυντικός Φρεσνέδα και οι επιθετικοί Βάλδο, Βαγέχο, αλλά γυρίζουν ο μέσος Ιβάν Σάντσεθ και ο μπακ Καρνέρο. Με κορονοϊό ο μέσος Πλάτα. Από ήττα από τη Λεγκανές προέρχεται η Αμορεμπιέτα (1-3). Δεύτερη μόλις ήττα της εδώ και 11 αγωνιστικές. Δεκατοπέμπτο GG στα 17 τελευταία ματς, τρία under 2.5 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Οι στημένες φάσεις αποτελούν πληγή για τη νεοφώτιστη ομάδα που έχει δεχτεί τα τρία από τα τέσσερα τελευταία γκολ από στημένα. Ξανά εκτός ο Οθκοΐντι (επ.).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε ματς όπως αυτό η νίκη είναι μονόδρομος για τη Βαγιαδολίδ, αν θέλει να ελπίζει σε άνοδο.

ΑΛΚΟΡΚΟΝ-ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ
Η Αλκορκόν προέχεται από ισοπαλία στην έδρα της Φουενλαμπράδα (2-2), είναι χωρίς νίκη εδώ και 19 αγωνιστικές, ουραγός με διαφορά. Πέντε NG στα οχτώ τελευταία παιχνίδια, καθώς δεν έχει σκοράρει σ’ αυτά τα πέντε ματς! Τρίτο over 3.5 γκολ στα έξι τελευταία ματς. Επιστρέφει ο χαφ Μούλα. Παραμένουν εκτός Μπεγβίς (αμ.), Χουάνμα (μέσος), Σίσκο (φορ). Μεγάλο «διπλό» για την Πονφεραντίνα, η οποία πέρασε από τη Χιχόν (2-3). Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Μπόλο. Πέμπτο σερί over 2.5 γκολ, μάλιστα τα δύο τελευταία ήταν over 4.5 γκολ! Τέταρτο GG στα έξι τελευταία ματς. Τιμωρημένοι Πασκάνου (αμ.) και Μοράν (μέσος). Σταθερά εκτός ο φορ Σαβέριο και ο στόπερ Κοπέτε.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πονφεραντίνα έχει την ευκαιρία να πάρει ένα ακόμη «διπλό».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr