Ποδόσφαιρο

Α' Ολλανδίας: Me combo bet Αγιαξ και Αϊντχόφεν

Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 - 04:08

Αποστολές εκτός έδρας για τους «μεγάλους» και συνδυάζουμε τις νίκες τους με πονταρίσματα τερμάτων.

Α' Ολλανδίας: Me combo bet Αγιαξ και Αϊντχόφεν

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΑΓΙΑΞ
Η Ναϊμέγκεν κοίταξε στα μάτια την φορμαρισμένη Τβέντε, αλλά στο 58’ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές και μοιραία ξέμεινε από δυνάμεις. Τέλος στο μίνι αήττητο των δύο αγωνιστικών, διατηρείται πάντως στο κόλπο για την 8η θέση σε μια ήδη εξαιρετική σεζόν,. Τιμωρημένος ο επιθετικός Ακμαν (ε. 25/6), αμφίβολος ο βετεράνος Μπαρέτο (μ. 18/1). Ο Αγιαξ τα… χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη ανέβασε ταχύτητα και έκαμψε την αντίσταση της Σπάρτα. Για τρίτη διαδοχική αγωνιστική επικράτησε με ανατροπή, μετρά πέντε κολλητά τρίποντα και δώδεκα στα 13 τελευταία ματς και διατηρεί έτσι διαφορά ασφαλείας στην μάχη του τίτλου. Η ήττα πάντως στον τελικό κυπέλλου από την Αϊντχόφεν έφερε… τριγμούς στο εσωτερικό του, εκτός ο Αντονι (ε. 23/8), δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός τερμ. Πασφέιρ (20 συμ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ναϊμέγκεν θα αγωνιστεί με… άγνοια κινδύνου κόντρα στον πληγωμένο Αγιαξ. Το διπλό προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή και θα το συνδυάσουμε με γκολ/γκολ.


ΑΛΚΜΑΑΡ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ
Η Αλκμααρ παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου και γνώρισε απρόσμενη ήττα στο Τσβόλε. Εσχάτως έχει χάσει τον προσανατολισμό της όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί (2-1-2 στα πέντε τελευταία) και μοιραία έχασε έδαφος από την 4η θέση που δίνει το τελευταίο απευθείας ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χωρίς νέα προβλήματα, γκολ/γκολ με over τα οκτώ από τα εννέα τελευταία ματς. Η Χέρενφεν πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση των τελευταίων εβδομάδων και επικράτησε δίκαια της Γκρόνινγκεν πιστοποιώντας την βελτίωση της. Για πρώτη φορά μετά την αλλαγή τεχνικού, «τρέχει» ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών και απέκτησε μάλιστα ελπίδα για την κατάκτηση της 8ης θέσης που δίνει πλέον το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ. Τιμωρημένοι οι βασικοι αμυντικοι Ντρέσεβιτς (23/0), Καϊμπ (20/0), αμφίβολος ο αναπληρωματικός φαν Ακεν (α. 2/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αλκμααρ… τρέχει για την 4η θέση και δεν αντέχει νέα απώλεια βαθμών. Βελτιωμένη η Χέρενφεν αλλά θα αγωνιστεί με απουσίες. Συνδυάζουμε τον άσο με under 3,5.


ΒΑΑΛΒΑΙΚ – ΤΣΒΟΛΕ
Η Βααλβάικ ήταν πειθαρχημένη στο Αϊντχόφεν, αλλά πήρε ελάχιστα ρίσκα στην επίθεση και δεν κατάφερε να προβληματίσει τους γηπεδούχους. Πρώτη ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές, παλεύει πάντως όλα τα ματς και διατηρεί έτσι διαφορά από την ουρά. Το πρόγραμμα επιτρέπει μάλιστα να ελπίζει (τρία εντός έδρας ματς), δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Η Τσβόλε δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της, αλλά παρουσιάστηκε ψυχωμένη και αποτελεσματική και κατάφερε να επικρατήσει της Αλκμααρ σε μια από τις εκπλήξεις της τελευταίας αγωνιστικής. Μετά από τρεις ήττες, κατέκτησε το πολύτιμο τρίποντο, απεγκλωβίστηκε από την τελευτάια θέση και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της παραμονής. Επιστρέφει ο Τέντιτς (ε. 20/0), αμφίβολος ο Σαϊμάκ (μ. 21/1), γνωστές απουσίες οι Κέρστεν (α. 13/0) και Χάουμπερτς (μ. 17/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κλασικό εξάποντο όπως μαρτυρά και το μοιρασμένο σετ. Δεν… μπλέκουμε!


ΚΑΜΠΟΥΡ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Η Καμπούρ χρειάστηκε να αγωνιστεί με πειραματική σύνθεση στην έδρα της Φιτέσε καθώς οκτώ ποδοσφαιριστές απουσίασαν λόγω τροφικής δηλητηρίασης και μοιραία δεν κατάφερε να αναστατώσει τους γηπεδούχους. Σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, συμπλήρωσε πέντε κολλητές ήττες και δεν δείχνει να πιστεύει πως μπορεί να επιστρέψει στο… κόλπο για την 8η θέση. Διαθέσιμοι πάντως όσοι απουσίασαν στο Αρνεμ, δεν υπολογίζονται και πάλι οι βασικοί Στέφενς (τ. 25 συμ.) και Μπούρε (ε. 20/6). Η Αϊντχόφεν δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην Βααλβάικ, κατέκτησε το 7ο τρίποντο στα επτά τελευταία ματς και συνέχισε την καταδίωξη της κορυφής. Ακολούθησε ο αποκλεισμός από την Λέστερ στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά απάντησε άμεσα με την κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στον Αγιαξ. Τιμωρημένος ο Κάρλος Βινίσιους (ε. 22/6), εκτός ο Μποσακλί (α. 28/4), αμφίβολος ο Μαντουέκε (ε. 15/3), δεν υπολογίζονται οι Τόμας (μ. 6/1) και Ομπίσπο (α. 17/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες και το διπλό μοιραία πληρώνει… ψίχουλα ακόμα και αν συνδυαστεί με over.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr