Ποδόσφαιρο

Europa League: Πονταρίσματα σε Γουέστ Χαμ

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 12:02

Η Γουεστ Χαμ υποδέχεται την Αϊντραχτ στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ και ο άσος έχει πάρει… παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά!

Europa League: Πονταρίσματα σε Γουέστ Χαμ

Πρώτος ημιτελικός Γιουρόπα Λιγκ, η ρεβάνς στις 5/5.

Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.

22:00, Cosmote Sport 7 HD

Γουέστ Χαμ

Η Γουστ Χαμ ηταν εξαιρετική στην ρεβάνς με την Λυών, όπου επικράτησε με το άνετο 3-0 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά. «Σωσίβιο» η Ευρώπη, στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι με την Τσέλσι και έχει θέσει σε κίνδυνο το πλασάρισμα σε ευρωπαϊκή θέση.

Αγωνία για Ζουμά

Εξαιρετικά αμφίβολος δίνεται ο βασικός στόπερ Ζούμα (27 ματς/1 γκολ), ερωτηματικά συνοδεύουν την ετοιμότητα του επίσης στόπερ Ντιόπ (26 ματς/1 γκολ/2 ασιστ), δεν υπολογίζεται ο κεντρικός αμυντικός Ογκμπόνα (11 ματς/1 γκολ).

Πιθανή σύνθεση:
Γουεστ Χαμ: Φαμπιάνσκι – Ράις, Ντόουσον, Κρέσγουελ – Τσουφάλ, Σούτσεκ, Λαντσίνι, Τζόνσον – Μπόουεν, Φορνάλς – Αντόνιο

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Μια από τα ίδια και για την Αϊντραχτ που παρουσιάζεται καλύτερη εκτός συνόρων, προερχόμενη από ιστορική πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο 2-2 με την Χόφενχαϊμ και μαθηματικά είναι πλέον αδύνατο να διεκδικήσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετράει οκτώ σερί Goal/Goal στην διοργάνωση, όπου παραμένει αήττητη (5/5/0).

Με απουσίες

Απώλεια από το κέντρο της άμυνας λόγω τιμωρίας ο Εντικά (39 ματς/4 γκολ/4 ασίστ) ενώ και από την μεσαία γραμμή θα λείψει για τον ίδιο λόγο ο Γιάκιτς (46 ματς/3 γκολ/1 ασίστ). Μοναδικό καλό νέο η επιστροφή του μπακ Λεντς (15 ματς/1 ασίστ).

Πιθανή σύνθεση:
Αϊντραχτ Φρ: Τραπ – Τούτα, Χίντερεγκερ, Τουρέ – Κνάουφ, Σο, Ρόντε, Κόστιτς – Λίντστρεμ, Καμάντα – Μπορέ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.91 3.3 3.9 1.82 1.78 1.28 3 1.65 1.97 1.21 1.25 1.77
Γουέστ Χαμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης / Εκτίμηση


Δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που στο φινάλε της σεζόν δίνουν το βάρος στην Ευρώπη. Ο άσος αποτελεί την βασική επιλογή της ημέρας αν και θα τον… θέλαμε σε πιο ανταγωνιστική ποινή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr