Ποδόσφαιρο

Βραζιλία: Προγνωστικά στη Serie A

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 11:19

Tostoixima.gr αναλύει για εσάς όλη την αγωνιστική δράση της Seria A της Βραζιλίας.

Βραζιλία: Προγνωστικά στη Serie A

Έξι αναμετρήσεις έχουμε στην αρχή της 12ης αγωνιστικής, με αρκετή δράση και ωραία παιχνίδια.

ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Η Μπραγαντίνο προέρχεται από δύο σερί καλά αποτελέσματα, πρώτα με την μεγάλη νίκη επί της Φλαμένγκο και ύστερα η ισοπαλία με την Κουιάμπα αλλά της έλειψε η καλή τελική προσπάθεια και έμεινε στο 1-1. Φαίνεται ότι βρίσκει τα πατήματά της, αφού μετράει μία ήττα στα τελευταία 5 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα που δεν έχει τόσες επιθετικές αρετές, και αρέσκεται να κρατάει τα παιχνίδια της σε χαμηλά επίπεδα. Ενδεικτικό το ότι μετράει 5 σερί under 2,5. Θα έχει δύο σημαντικές απουσίες απόψε, των βασικών Αντερλάν και Ελίνιο. Τιμωρημένος και ο προπονητής της.

Από την άλλη, η Κοριτίμπα είχε μια μέτρια εμφάνιση στη Παλμέιρας και όπως ήταν λογικό υπέστη την ήττα με 2-0. Είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία με έναν πόντο διαφορά από την σημερινή της αντίπαλο. Έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης 3 αγωνιστικές και σήμερα ευελπιστεί σε αυτό. Στα αγωνιστικά επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας Άλεξ Μουράλια και οι δύο ακραίοι μπακ Βαρλέι, Εγίδιο. Θα απουσιάσει ο Άντερσον(μέσος) και ο Νέιτον(ακραίος χαφ).

Και αυτή έχει σερί 6 αγώνων με under 2,5.

Eκτίμηση: Aν κάποια προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια ή όποια εμπιστοσύνη αυτή είναι η γηπεδούχος. Βέβαια θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι, αφού θα αγωνιστούν δύο ομάδες που δεν σκοράρουν κατά ριπάς. Οπότε θα πάω με την λογική επιλογή του under 2,5 απόδοση 1.66.

ΣΕΑΡΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Ο τεχνικός Μαρκίνιος Σάντος είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, και θα κάνει την αρχή απόψε στον πάγκο της ομάδας εναντίον της Μινέιρο. Η Σεάρα έχει χτίσει ένα απίστευτο σερί αήττητων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις το οποίο φτάνει τα 10 παιχνίδια. Τα 7 αφορούν το πρωτάθλημα, ενώ εντός έχει να χάσει 5 αγωνιστικές. Παραλίγο να πάρει την νίκη στην Γκοϊας, αλλά ισοφαρίστηκε στο 85' με πέναλτι, και έτσι αρκέστηκε στο 1-1. Κάρτες συμπλήρωσε ο βασικός τερματοφύλακας Ζοάο Ρικάρντο, ενώ ο αριστερός μπακ Πατσέκο δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα στο 82' και είναι τιμωρημένος. Έχει ακόμα κάποιες απουσίες που είναι γνωστές εδώ και καιρό. Εξάλλου δεν νομίζω θα προβεί και σε μεγάλες αλλαγές ο νέος προπονητής, αφού ακόμα μαθαίνει την ομάδα.

Η Ατλέτικο Μινέριο στο παιχνίδι με τη Σάντος έχασε τους τρεις βαθμούς μέσα από τα χέρια της. Είχε το προβάδισμα με 1-0 ενώ αγωνιζόταν και παίκτη παραπάνω, μα στο 85' υπέπεσε σε πέναλτι και το πλήρωσε. Ισοφαρίστηκε και έτσι έμεινε στο 1-1 μοιράζοντας βαθμούς με την αντίπαλό της. Θέλει να είναι όσο πιο κοντά μπορεί στην κορυφή, έχοντας αυτή τη στιγμή 5 πόντους διαφορά. Άμα θέλει να μην ανοίξει αυτή η ψαλίδα, θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση σήμερα και να κερδίσει την μαχητική Σεάρα. Μετράει 4 απουσίες, τιμωρημένοι είναι οι δύο βασικοί κεντρικοί μέσοι Άλαν και Ζαΐρ, ενώ ο Σαβίνιο διαγνώστηκε με κορονοϊό. Ο Ιγκόρ Ραμπέλο θα λείψει από την αποστολή λόγω της γέννησης του παιδιού του.

Eκτίμηση: Με το αμφίτερμα θα πάω, αφού και οι δύο είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος και τις πιο σταθερές. Η γηπεδούχος αρνείται να χάσει, ενώ η φιλοξενούμενη θέλει μια νίκη για να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα, παρά τις απουσίες της. Goal/goal στο 1.95.

ΓΚΟΙΑΣ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η Γκοϊάς είχε δύσκολο έργο την προηγούμενη αγωνιστική αφού αντιμετώπισε την ανεβασμένη Σεάρα. Το πάλεψε το παιχνίδι, βρήκε την ισοφάριση στο τέλος με ένα πέναλτι και έτσι έμεινε ζωντανή κερδίζοντας έναν σημαντικό βαθμό. Είναι περισσότερο μαχητική ομάδα παρά ποιοτική. Και για αυτόν τον λόγο παλεύει όλα τα παιχνίδια κάθε αγωνιστική. Έφτασε τις 3 ισοπαλίες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια για το πρωτάθλημα Είναι τιμωρημένος ο βασικός μέσος Φελίπε Μπάστος, ενώ απών λογικά θα είναι και οι Βινίσιους , Μαγκουίνιο , Απόντι , Νίκολας , Σιντιμάρ.

Η Ιντερνασιονάλ πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Φλαμένγκο με σκορ 3-1, και κατάφερε να μείνει ψηλά στον πίνακα. Είναι αήττητη στα τελευταία 15 παιχνίδια της, πράγμα αξιοθαύμαστο που δείχνει και την ποιότητα της ομάδας. Επίσης στα τελευταία της 6 παιχνίδια έφερε 5 goal/goal. Ομάδα που παίζει επιθετικά, και πετυχαίνει γκολ. Έχει να χάσει από τις 10/4. Τραυματίστηκε ο βασικός αριστερός μπακ Ρενέ, ενώ ο μέσος Ντουράδο πήρε μεταγραφή για τη Σαν Λουίς του Μεξικό.

Eκτίμηση: Η Γκοϊάς μπορεί να βάλει δύσκολα εντός έδρας σε κάθε αντίπαλο. Αντιμετωπίζει μια πολύ καλή και επιθετική ομάδα όμως είναι η Ιντερνασιονάλ. Και εδώ με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα πάω γιατί δεν μπλέκεις με σημείο. Goal/goal στο 1.90.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΚΟΥΪΑΜΠΑ

Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι η Φλαμένγκο, που συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και αποτελέσματα. Ηττήθηκε από την Ιντερνασιονάλ, ενώ οι παίκτες της φαινόντουσαν επηρεασμένοι από την κακή περίοδο που περνάει η ομάδα, πολλά τα λάθη από το κέντρο και πίσω Πλέον, απέχει δέκα βαθμούς από την κορυφή, η γκρίνια όλο και περισσότερο μεγαλώνει. Επιστρέφει ο πολύτιμος Αρασκαέτα, ο οποίος μπορεί αν βοηθήσει πολύ την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μαρίνιο. Σίγουρα θα προβεί σε αλλαγές ο προπονητής της ομάδας, αφού ψάχνει την χημεία στην ομάδα μετά από ένα ακόμη κακό αποτέλεσμα.

Η Κουϊάμπα απέσπασε ισοπαλία από την Μπραγκαντίνο, ένα αποτέλεσμα που είναι καλό καθώς μόνο εύκολη δεν ήταν η αντίπαλός της. Θα παλέψει να σκαρφαλώσει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα και να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη. Σήμερα σαφώς είναι μια ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα και σίγουρα θα το επιδιώξει. Μπορεί να βρει την Φλαμένγκο σε σύγχυση και να της κάνει ζημιά. Ο βασικός στόπερ Άλαν απών ξανά, δεν υπάρχουν άλλες απουσίες για την ομάδα.

Eκτίμηση: Επικίνδυνο παιχνίδι, δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα σημείο ή προς τα που θα γείρει η ζυγαριά, αφού και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς αλλά μοιάζουν και οι δύο αψυχολόγητες. Η Φλαμένγκο πάντως στο 1.30 δεν τιμάται για κανέναν λόγο με την εικόνα που έχει. Goal/goal στο 2.20 και ας κάνουν ότι θέλουν.

ΑΜΕΡΙΚΑ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Μπορεί για ένα διάστημα να ήταν καλή, να προσπάθησε να επιβάλλει το παιχνίδι της και να απείλησε μέχρι ένα σημείο, όμως δεν απέφυγε την ήττα στο Σάο Πάολο με σκορ 1-0. Έβγαλε κόπωση κυρίως στο δεύτερο μέρος και της στοίχισε. Δεν έχει βάθος στο ρόστερ και αυτό φάνηκε. Οι παίκτες από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις έχουν φορτωθεί σωματικά και δεν ανταποκρίνονται στον βαθμό που πρέπει. Επιστρέφουν από τραυματισμό οι Πεδρίνιο και Παουλίνιο Μποΐα. Λογικά δεν θα αλλάξουν όμως και πολλά στην ενδεκάδα.

Η εντός έδρα ήττα της Φλουμινένσε από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με 2-0, φαίνεται πως αποσυντόνισε την ομάδα. Ήταν μία ήττα εκτός προγράμματος αλλά της στοίχισε που έμεινε με έναν παίκτη λιγότερο από το 20'. Ο τεχνικός, Φερνάντο Ντινίζ, μετράει αρκετές απουσίες για το δύσκολο παιχνίδι στην Αμέρικα Μινέιρο. Τρεις παίκτες είναι τιμωρημένοι, οι Μπραζ, Αρίας και Άντρε.

Eκτίμηση: Ισόβαθμες οι δύο ομάδες στην βαθμολογία, θα έδινα ένα μικρό προβάδισμα λόγω ψυχολογίας και έδρας στην Αμέρικα. Θα πάω με κάλυψη για να είμαστε πιο safe. 1Χ & over 1.5 στο 2.05.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Η Ατλέτικο δεν είχε καλή εμφάνιση στην έδρα της Φορταλέζα, παρόλα αυτά έμεινε στο 0-0 και κέρδισε έναν βαθμό. Γεγονός που της έδωσε το δικαίωμα να διευρύνει το καλό σερί που έχει, φτάνοντας στα 7 ματς αήττητη. Η ομάδα του Σκολάρι φυσικά διαθέτει ποιότητα και μπορεί να επιστρέψει στις νίκες άμεσα. Έχει μερικές καλές επιστροφές από παίκτες οπότε η ομάδα του μοιάζει πλήρης για το παιχνίδι.

Στην αντίπερα όχθη, επανήλθε στις επιτυχίες κερδίζοντας τη Ζουβεντούδε με 2-0 εντός έδρας. Παραμένει στις υψηλές πτήσεις, και είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ομολογουμένως την έχει βοηθήσει και η τύχη, αλλά χωρίς αυτή δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Έχει μια ήττα σε 13 παιχνίδια, οπότε διαθέτει ψυχολογία και οίστρο. Είναι μια ομάδα που βασίζεται στην άμυνά της και δεν θέλει να δίνει και πολύ γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της.

Συνολικά, εννέα παίκτες βρίσκονται εκτός επιλογών για διαφόρους λόγους, αναγκαστικά θα γίνουν αλλαγές προσώπων στη βασική σύνθεση.

Eκτίμηση: Με τις απουσίες που έχει η Κορίνθιανς, λογικό να έχει τον πρώτο λόγο η γηπεδούχος. Βέβαια όπως είπαμε η Κορίνθιανς είναι μια τυχερή ομάδα, και πάντα μπορεί να κάνει την ζημιά. 1Χ & over 1,5 σε απόδοση 2.05.

Βαθμολογία -

15/06/2022Serie A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Παλμέιρας Παλμέιρας 22 11 6 4 1 19 5 14
2 Κορίνθιανς Κορίνθιανς 21 11 6 3 2 15 9 6
3 Σάο Πάολο Σάο Πάολο 18 11 4 6 1 17 12 5
4 Ιντερνασιονάλ Ιντερνασιονάλ 18 11 4 6 1 14 10 4
5 Ατλέτικο Παραναένσε Ατλέτικο Παραναένσε 17 11 5 2 4 11 12 -1
6 Σάντος Σάντος 17 12 4 5 3 16 11 5
7 Ατλέτικο Μινέιρο Ατλέτικο Μινέιρο 17 11 4 5 2 17 14 3
8 Κοριτίμπα Κοριτίμπα 15 11 4 3 4 14 14 0
9 Φλουμινένσε Φλουμινένσε 14 11 4 2 5 13 14 -1
10 America Mineiro America Mineiro 14 11 4 2 5 11 13 -2
11 Αβάι Αβάι 14 11 4 2 5 12 15 -3
12 Μπραγκαντίνο Μπραγκαντίνο 14 11 3 5 3 12 11 1
13 Σεάρα Σεάρα 14 11 3 5 3 13 13 0
14 Γκόιας Γκόιας 14 11 3 5 3 12 14 -2
15 Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Ατλέτικο Γκοϊανιένσε 13 11 3 4 4 10 13 -3
16 Φλαμένγκο Φλαμένγκο 12 11 3 3 5 11 13 -2
17 Μποταφόγκο Μποταφόγκο 12 11 3 3 5 12 16 -4
18 Κουιαμπά Κουιαμπά 12 11 3 3 5 9 13 -4
19 Ζουβεντούδε Ζουβεντούδε 10 12 2 4 6 11 21 -10
20 Φορταλέζα Φορταλέζα 7 11 1 4 6 7 13 -6
CONMEBOL Libertadores
CONMEBOL Libertadores Qualifiers
CONMEBOL Sudamericana
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr