Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Αϊντχόφεν-Μονακό, πρόκριση στα γκολ!

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 10:30

«Ανοιχτούς» λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες μετά το πρώτο ματς και στην ρεβάνς το σκορ αναμένεται να… ξεφύγει.

 

Προκριματικά Champions League: Αϊντχόφεν-Μονακό, πρόκριση στα γκολ!

Ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου στο Champions League.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α΄ Αγώνας: Μονακό – Αϊντχόφεν 1-1
O νικητής με Ουνιόν Σαν Γκιλουάζ (Βέλγιο) ή Ρέιντζερς (Σκωτία).

Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική απέναντι στη Μονακό, άνοιξε το σκορ και μπορούσε το 2-0, αλλά δεν το έκανε και πλήρωσε με την ισοφάριση. Η ομάδα του Ρουντ φαν Νίστελροϊ πήρε αποτέλεσμα που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει βάσιμα. Ελπιδοφόρο το μπάσιμο στη νέα σεζόν, αρχικά επικράτησε 5-3 επί του Άγιαξ για το Σούπερ Καπ και στην συνέχεια επιβλήθηκε 4-1της Έμεν το Σάββατο για την πρεμιέρα του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Τα… γνωστά

Αρκετά αν και γνωστά καθώς όπως και στον πρώτο αγώνα, δεν υπολογίζονται οι Μποσκαλί (α. 28/4), Μαντουέκε (ε. 18/3), Μάουρο Ζούνιορ (α. 27/2), Βέρτεσεν (ε. 24/6) και Κάρλος Βινίσιους (ε. 23/6).

Πιθανή σύνθεση: Μπενίτες – Μουένε, Τέζε, Ομπίσπο, Μαξ – Τιλ, Σανγκαρέ, Φέιρμαν – Σάιμπαρι, Ντε Γιονγκ, Χάκπο

Μονακό

Η Μονακό δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα «διαβασμένη» στο εντός έδρας ματς με την Αϊντχόφεν, αλλά τουλάχιστον απέφυγε την ήττα και πηγαίνει με ανανεωμένες ελπίδες στη ρεβάνς της Ολλανδίας. Η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν βάζει προτεραιότητα την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το ταμείο έχει ανάγκη τη συγκεκριμένη ενίσχυση. Το Σάββατο, για την πρεμιέρα της Α' Γαλλίας, επικράτησε 2-1 εκτός έδρας του Στρασβούργου ούσα εξαιρετική για περίπου μια ώρα παρά τις αλλαγές του Βέλγου τεχνικού, «χτίζοντας» ψυχολογία για την ρεβάνς.

Αγωνία για Ενρίκε

Στον... αέρα η παρουσία του Κάιο Ενρίκε (α. 34/2), δεν τα κατάφερε αντιθέτως ο Ολλανδός Μποαντού (ε. 31/4), ενώ όπως και στον πρώτο αγώνα δεν υπολογίζεται ο Μπαντιασίλ (α. 24/1).

Πιθανή σύνθεση: Νίμπελ – Αγκιλάρ, Ντισασί, Μαριπάν, Γιάκομπς – Φοφανά, Ματαζό – Βάντερσον (Ντιατά), Φόλαντ, Γκολόβιν – Μπεν Γεντέρ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.15 3.5 2.75 2.45 1.42 1.57 2.1 1.38 2.57 1.37 1.21 1.57
Αϊντχόφεν - Μονακό / Εκτίμηση

Το ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα σε δύο ομάδες που διαθέτουν ποιότητα και εμπειρία. Και οι δύο διαθέτουν επιθετικές αρετές όπως έχουν… προλάβει να δείξουν ήδη φέτος και το λογικό αμφίτερμα προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή. Θα το… ενισχύσουμε με over, στο «διαβασμένο» 1.85.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr