Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ρέιντζερς-Ουνιόν, στο 2.07 για την ανατροπή!

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 11:00

Η Ρέιντζερς είναι με την… πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα στο πρώτο ματς από την Ουνιόν, με τον άσο να έχει πάρει πάντως ήδη… παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά.

Προκριματικά Champions League: Ρέιντζερς-Ουνιόν, στο 2.07 για την ανατροπή!

Ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου στο Champions League.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Ρέιντζερς με δύο γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α΄ Αγώνας: Ουνιόν – Ρέιντζερς 2-0
O νικητής με τον νικητή του Μονακό - Αϊντχόφεν

Ρέιντζερς

Η Ρέιντζερς ήταν κατά κύριο λόγο απογοητευτική στο εκτός έδρας ματς με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, δέχθηκε γκολ και στα δύο ημίχρονα και για το ότι δεν ηττήθηκε με βαρύτερο σκορ στο Βέλγιο, θα πρέπει να ευχαριστεί την τύχη της και την αστοχία του αντιπάλου. Δεν θύμισε το παραμικρό την ομάδα που προ τριμήνου έπαιζε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, ζητείται βελτίωση και μάλιστα άμεση, δεδομένα χρειάζεται χρόνο μετά τις καλοκαιρινές προσθαφαιρέσεις. Το Σάββατο επικράτησε 2-0 εντός έδρας την Κιλμάρνοκ και έκανε το 2/2 στα εντός συνόρων.

Με Μορέλος

Ο ποιοτικός φορ Μορέλος και αρχισκόρερ επέστρεψε μετα από πολύμηνη απουσία και σκόραρε μάλιστα κόντρα στην Κιλμάρνοκ. Αμφίβολος ο χρήσιμος εξτρέμ Κεντ, δύσκολα θα προλάβει ο στοπερ Σούτερ. Γνωστές κρίνονται οι απουσίες Ελάντερ (α), Χάτζι (μ.) και Ρουφ (ε).

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ

Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο εντός έδρας ματς με τη Ρέιντζερς, ωστόσο έχασε ευκαιρίες να πάρει σκορ πολύ καλύτερο από το 2-0 και να τσεκάρει πρόωρα την πρόκριση. Η πρόκληση είναι τεράστια για τη βελγική ομάδα του Κάρελ Γκέρετς, η οποία έπαιξε με αλλαγές το Σάββατο για το πρωτάθλημα και την.. πάτησε, καθώς έχασε 3-0 στην έδρα της Μαλίν. Βέβαια, ουδείς είχε διάθεση και χρόνο για... μουρμούρα, η προσπάθεια για την παρθενική παρουσία στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης προέχει.

Τα γνωστά…

Επιστρέφει ο αναπληρωματικός Έκερτ (ε. 1/0), δεν υπολογίζεται ο παγκίτης Φρανσουά (α. 1/0), εκτός και ο νεοφερμένος Μπονιφάτσε που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής έχοντας αγωνιστεί ήδη στην Ευρώπη με τη Μπόντο Γκλιμτ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.67 3.6 4.25 1.9 1.71 1.32 2.82 1.67 1.95 1.18 1.21 1.92
Ρέιντζερς - Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ / Εκτίμηση

Η πιο έμπειρη Ρέιντζερς έχει τον πρώτο λόγο αλλά θα θέλαμε ψηλότερα τον άσο. Πιο… συμπαθητικός με over 1,5 στο 2.07, ενώ έχουν τύχη και τα 2-3 γκολ που αμφότερες συνηθίζουν στο ξεκίνημα της σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr