Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Φερεντσβάρος-Καραμπάγκ, «λύση» στο 1.83!

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 12:08

«Ανοιχτούς» λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα και περιμένουμε μια από τα… ίδια και στην ρεβάνς!

Προκριματικά Champions League: Φερεντσβάρος-Καραμπάγκ, «λύση» στο 1.83!

Ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου στο Champions League.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλία ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α΄ Αγώνας: Καραμπάκ-Φερεντσβάρος 1-1
Ο νικητής με Σέριφ (Μολδαβία) ή Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)

Φερεντσβάρος

Η Φερεντσβάρος άνοιξε το σκορ στην έδρα της Καραμπάκ, αλλά δέχθηκε άμεσα την ισοφάριση και παρά το ότι ήταν διαρκής απειλή στις στατικές φάσεις, ουσιαστικά θα πρέπει να είναι χαρούμενη που κράτησε την ισοπαλία στο φινάλε. Το σημαντικό για τους πρωταθλητές της Ουγγαρίας είναι ότι παραμένουν ζωντανοί όσον αφορά για την επιστροφή στους ομίλους μετγά από δύο χρόνια, ενώ σχετικά με τις εντός έδρας υποχρεώσεις, δεν είχαν ματς το περασμένο τετραήμερο για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.


Με Μαέ
Εκτός δράσης για ακόμη ένα ματς παραμένουν οι Σιγκέρ (μ. 3/0), Γκάβριτς (μ. 10/0), ωστόσο δεν πρόκειται για απρόοπτα προβλήματα. Διαθέσιμος μετά από καιρό ο ενίοτε βασικός Μαέ.

Καραμπάκ

Η Καραμπάκ δεν πτοήθηκε από το γκολ της Φερεντσβάρος στο πρώτο εικοσάλεπτο, βρήκε σχετικά γρήγορα την ισοφάριση και παρά το ότι είχε θέμα στο να αμυνθεί στις στατικές φάσεις του αντιπάλου, εκείνη έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες στο φινάλε για να πανηγυρίσει τη νίκη. Στα ύψη οι προσδοκίες για την πρόκριση, το σίγουρο είναι ότι θα παίξει για 9η διαδοχική σεζόν σε ευρωπαϊκό όμιλο. Το Σάββατο νίκησε 3-1 εντός τη Σεμπάιλ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, εντυπωσιακό το ότι είχε 10 αλλαγές στο αρχικό σχήμα.


Επιστροφές
Εξέτισαν οι Καντί (μ. 4/4, 25/12), Αλμέιντα (μ. 4/0, 16/0) και θεωρείται δεδομένη η επιστροφή τους στο αρχικό σχήμα. Δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός αμυντικός Μεντβέντεφ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.98 3.4 3.2 1.88 1.72 1.31 2.87 1.62 2.02 1.28 1.24 1.62
Φερεντσβάρος - Καραμπάκ / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδε χωρίς ιδιαίτερες διαφορές. Ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και «προσπερνάμε» έτσι σημείο, κρατώντας το αμφίτερμα στο 1.83.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr